Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Σήμερα ο μεγάλος τελικός του «GNTM 2»

Γιάννης φεύγει, Γιώργος έρχεται; Τι τρέχει τελικά με την Κάτια Ταραμπάνκο; Όπως έγινε γνωστό, χώρισε από τον αγαπημένο της μετά την πρόταση γάμου που της έκανε και κάνει πλέον στενή παρέα με τον πρώην σύντροφο της Δέσποινας Καμπούρη.

Απορίες και ερωτήματα για τις εξελίξεις στην προσωπική ζωή της φιναλίστ του reality του Star ζητούν απαντήσεις.  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα yourtipster, η Κάτια έχει προχωρήσει κιόλας σε νέο ειδύλλιο. Το μοντέλο, αφού δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Γιάννη Χαλβατζή στο γύρισμα του πρώτου μέρους του τελικού του «GNTM 2» και, αντί να φορέσει το μονόπετρο που της έδωσε, εκείνη το έβαλε στην τσέπη του, δεν είναι πλέον σε σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Τι κι αν μόλις πριν από λίγες μέρες ο φακός τούς εντόπισε σε βόλτα τους στο κέντρο;

φ100
Ο Γιάννης Χαλβατζής

Τι κι αν την Τρίτη το μεσημέρι -μετά την αποκάλυψη για την πρόταση γάμου και την άρνηση- εκείνος δήλωσε στο «Μεσημέρι #yes» πως όλα βαίνουν καλώς με την Κάτια και πως τελικά φόρεσε το δαχτυλίδι όταν έκλεισαν οι κάμερες; Το ίδιο κιόλας βράδυ, ο επιχειρηματίας διέγραψε από τον λογαριασμό του στο Instagram τις κοινές τους φωτογραφίες, ενώ χθες, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους!

Φαίνεται πως το διάστημα που μεσολάβησε από το τελευταίο γύρισμα μέχρι σήμερα, που θα δούμε το live κομμάτι του τελικού μαθαίνοντας και τη νικήτρια του reality, η σχέση τους κλονίστηκε και, αντί για γάμο, οδηγήθηκε σε άδοξο φινάλε.

Ήταν η περίοδος -σύμφωνα πάντοτε με το yourtipster- που εκείνη γνώρισε τον επιχειρηματία, συγγραφέα και life mentor Γιώργο Λάγιο, ο οποίος διατηρούσε σχέση το 2008 με τη Δέσποινα Καμπούρη. Κάτια και Γιώργος δεν δίστασαν να κυκλοφορήσουν δημόσια με κοινή παρέα σε μαγαζί των νοτίων προαστίων, στο Box, όπου εμφανίζονται οι Meλisses και η Τάμτα, όπως επίσης σε ακόμη ένα κοσμικό πάρτι.

φ4 8
Ο Γιώργος Λάγιος

Η Άννα Μαρία απασφάλισε

«Πυρά» της Άννας Μαρίας Ηλιάδου κατά της Κάτιας Ταραμπάνκο, λίγες μόνο ώρες πριν από τον αποψινό μεγάλο τελικό. Η 18χρονη παίκτρια «έδωσε πόνο» μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star, μετά όσα διαδραματίστηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης, όπου η Μαρία Μιχαλοπούλου αποχώρησε δηλώνοντας πως δεν μπορεί να δεχτεί ενδεχόμενη νίκη της Κάτιας.

«Στα δικά μου μάτια, δεν μπορώ να δω την Κάτια νικήτρια. Αν τη δω να κερδίζει το ”GNTM”, θα ξενερώσω. Τι να κάνω; Είμαι εγώ και η Κέισι, και θα κερδίσει η Κάτια;» είπε το μοντέλο δηκτικά, ενώ αναφέρθηκε με εξίσου καυστικό και ειρωνικό τρόπο στη σχέση της Ταραμπάνκο με τις FF.

φ2 ξεγυρ 3

Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε τι θα κάνει στον τελικό που θα έρθουν οι φίλες της Κάτιας να την υποστηρίξουν, το φαβορί του reality μόδας είπε, γελώντας χαιρέκακα: «Ποιες φίλες της; Πιστεύεις ότι ήταν φίλες της όντως; Η Μαρτίνα ήταν φίλη της, που την έκραζε; Την Άννα την έκανε παρέα, κατ’ εμέ, έτσι, για να έχει παρέα». Τέλος, η Ηλιάδου εξέφρασε και μια διάθεση εκδίκησης προς τη συμπαίκτριά της, αλλά και μια σιγουριά για τον εαυτό της: «Η Κάτια δεν περίμενε ότι θα φτάσω στον τελικό, και έφτασα. Να φάει λίγο τη σκόνη μου τώρα να δω κάτι!»

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...