Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Χαμός την επόμενη εβδομάδα στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1! Άγριο ξύλο στον Δούκα!

Ραγδαίες εξελίξεις στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1. Η Θεοδοσία (Χ. Χειλά – Φαμέλη) αποκαλύπτει στις γυναίκες του χωριού ότι η Ελένη (Μ. Κίτσου) ξελόγιασε τον άνδρα της, ενώ ο Μιλτιάδης (Γ. Γάλλος) πλακώνει στο ξύλο τον αδελφό του Δούκα (Λ. Κακούρης), όταν μαθαίνει για την παραποίηση της διαθήκης του πατέρα τους!

Χαμός θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο δημοφιλές σίριαλ. Η Ελένη συγκρούεται με τον Δούκα κι έρχεται αντιμέτωπη με ένα πλήθος συγχωριανών της, όταν παρακινούμενοι από τον τελευταίο και τον Τόλλια (Χρ. Πλαΐνης) της δείχνουν την οργή τους.

Ο Νικηφόρος (Α. Ροϊλός) ξεκαθαρίζει στη Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη) ότι αυτό που έγινε μεταξύ τους ήταν ένα επιπόλαιο λάθος και τη συμβουλεύει να τον ξεχάσει. Η Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη) εξομολογείται στον Νέστορα (Π. Ορκόπουλος) το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της, που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, εκτός από αυτήν και τον Δούκα.

Οι πόνοι πιάνουν ξαφνικά την Παγώνα (Δ. Λουκάκη), η οποία γεννά με τη βοήθεια της Ρίζως (Ε. Καρακάση), του Τόλλια και του Προύσαλη (Γ. Σουξές). Η Ανέτ ανακοινώνει στον Δούκα την απόφασή της να πει την αλήθεια στον Μιλτιάδη κι αυτός της δηλώνει ότι, αν το κάνει, θα πρέπει να φύγει από το σπίτι του. Ο Μελέτης (Γ. Γεροντιδάκης) αποκαλύπτει τις υποψίες του στον Δούκα ότι ο βοσκός Λευτέρης (Ν. Βατικιώτης) είναι ο πληροφοριοδότης του Κυπραίου (Γ. Στάνκογλου).

φ3 ΒΙΟΛΕΤΑ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
Η Βιολέτα (Θεοφανία Παπαθωμά) με τον Μιλτιάδη (Γ. Γάλλος)

Άνω κάτω το Διαφάνι

Το χωριό συγκλονίζεται στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Λευτέρη. Κανείς δεν φαίνεται να υποψιάζεται τίποτα, αλλά ο Κυπραίος ξέρει πια ότι κινδυνεύει και ο ίδιος. Η Ανέτ κάνει μια δύσκολη κουβέντα με τον αδερφό της Μιλτιάδη.

Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να φύγει από το Διαφάνι και η Ελένη προσπαθεί να μάθει τον λόγο τής τόσο μεγάλης πίεσής της. Η Θεοδοσία νιώθει πως ο Λάμπρος (Δ. Γκοτσόπουλος) αμφιταλαντεύεται ακόμα μέσα του για την απόφαση να μείνει μαζί της. Πάνω στην οργή και την απελπισία της αποκαλύπτει στις γυναίκες του χωριού το δράμα που ζει βάζοντας την Ελένη, ακόμα μια φορά, στο στόχαστρο όλων.

Ο Μιλτιάδης απαιτεί απ’ τον Δούκα να του δώσει όσα του στέρησε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η συζήτηση των δύο αδερφών δεν αργεί να παρεκτραπεί. Την ίδια ώρα στο σπίτι του Τόλλια η κατάσταση δείχνει να χειροτερεύει, καθώς η παράξενη συμπεριφορά της Παγώνας δημιουργεί διάφορα προβλήματα.

Η Ανέτ μετακομίζει στο σπίτι του Μιλτιάδη, ενώ ο Δούκας δίνει εντολή οι αρραβώνες της Πηνελόπης και του Κλεομένη να γίνουν το ίδιο κιόλας βράδυ. Παράλληλα στο χωριό το κουτσομπολιό έχει ανάψει για τα καλά μετά την αποκάλυψη της Θεοδοσίας ότι η Ελένη πήγε να της ξελογιάσει τον Λάμπρο. Η Ελένη αναγκάζεται ν’ αποκαλύψει στις αδερφές της ότι τα κουτσομπολιά έχουν κάποια βάση.

Η Ασημίνα (Ε. Τρίγγου) απογοητεύεται απ’ αυτήν την αποκάλυψη και η πρώτη σκιά στις σχέσεις των τριών αδερφών κάνει την εμφάνισή της. Τα προβλήματα, όμως, δεν σταματούν εκεί, καθώς η Ελένη δέχεται την οργή κάποιων γυναικών και τα αποτελέσματα θα είναι απρόβλεπτα. Ο Δούκας ανακαλύπτει ότι η Μυρσίνη (Κ. Διδασκάλου) συνεχίζει να συναντιέται με τον Κυπραίο και έχοντας κάψει και τον τελευταίο άσο στο μανίκι του τελευταίου αποφασίζει να τελειώνει μαζί του οριστικά.

φ2 ΕΛΕΝΗ ΛΑΜΠΡΟΣ
Η Ελένη (Μ. Κίτσου) με τον Λάμπρο (Δ. Γκοτσόπουλος)

Τους πυροβόλησε

Οι γυναίκες που επιτέθηκαν και προσέβαλαν την Ελένη πηγαίνουν στον Προύσαλη και απαιτούν να τη συλλάβει, επειδή τους πυροβόλησε, όμως η Δέσπω (Α. Αλεξανδράκη) αποδεικνύει ότι δεν είναι τόσο αθώες όσο ισχυρίζονται. Ο Κλεομένης (Θ. Κουρλαμπάς) έχει μια δυσάρεστη έκπληξη λίγο πριν από τους αρραβώνες του με την Πηνελόπη (Μ. Πετεβή), όμως η εφευρετικότητά του θα τον γλιτώσει τελευταία στιγμή από τον εξευτελισμό. Η Ελένη πέφτει πάνω στη Θεοδοσία, που της μιλάει άσχημα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Λάμπρο.

Ο Νέστορας δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από τον εγγονό του, που του φέρνει άσχημα νέα, ενώ η Ανέτ κι ο Μιλτιάδης πηγαίνουν ξανά στον συμβολαιογράφο, αποφασισμένοι να μάθουν την αλήθεια για την πλαστή διαθήκη του Δούκα. Ο Μελέτης, μετά την εντολή του Δούκα, στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο. Θα καταφέρουν να τον βγάλουν από τη μέση;

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...