Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Τα μυστικά του «Αστέρα Ραχούλας»

Η «Espresso» βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς του Alpha και έδωσε «πάσα» στους ηθοποιούς

gw46yew4y 6Το ραντεβού μας με την ποδοσφαιρική ομάδα του «Αστέρα Ραχούλας» δόθηκε στην περιοχή Συντερίνα Κερατέας, σε έναν μαγευτικό λόφο, πνιγμένο στις ελιές και στους αμπελώνες, και με υπέροχη θέα στη θάλασσα, όπου -σύμφωνα με το σενάριο του Γιώργου Κρητικού- βρίσκεται το σπίτι της Μαργαρίτας (Παναγιώτα Βλαντή). 

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ 
Φωτο: Δημήτρης Γκολφομήτσος 

Ακολουθώντας τις λεπτομερείς οδηγίες του γραφείου Τύπου του Alpha, ανηφορίσαμε στην πλαγιά, όπου βρίσκεται το πετρόκτιστο σπίτι, με τους ανθρώπους της παραγωγής να μας καλωσορίζουν.

Ο Νίκος Κρητικός, ο οποίος βάζει τη σκηνοθετική υπογραφή του σε αυτή την υπέροχη παραγωγή του σταθμού της Κάντζας, μας οδήγησε κατευθείαν στην κουζίνα όπου ήταν σε εξέλιξη το γύρισμα.

Ο Μπάμπης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) και η Μαργαρίτα ήταν καθισμένοι σε ένα τραπέζι και κοιτούσαν έκπληκτοι τον Αρη (Αντώνης Καρυστινός), ο οποίος τους αποκάλυπτε ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας, ο Φανούρης, είναι γυναίκα και μάλιστα η Αγορίτσα (Ηρώ Πεκτέση). Στη συνέχεια, η κοπέλα μπαίνει δειλά δειλά στην τραπεζαρία συνοδευόμενη από τον Τατούη (Ηλίας Μουλάς) και τότε ακούγεται η φωνή του σκηνοθέτη που φωνάζει «stop»!

Στο διάλειμμα που ακολούθησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δέχτηκε να μας μιλήσει υπό τον όρο να ακολουθήσουμε τους συντελεστές στον μπουφέ και να γευματίσουμε μαζί τους! Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται μοναδικά τον τσιγκούνη δήμαρχο του χωριού και πρόεδρο του Αστέρα, μας αποκάλυψε τη μεγάλη αγάπη του για το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα για τον ΠΑΟΚ. «Το σίριαλ μυρίζει Ελλάδα. Είναι γνωστό ότι οι Ελληνες τρελαίνονται με το ποδόσφαιρο, άρα αμέσως το κοινό αγκάλιασε τη σειρά» μας λέει. Η συζήτησή μας συνεχίστηκε γύρω από το μέλλον της ελληνικής τηλεόρασης, με τον δημοφιλή ηθοποιό να διατυπώνει τη θλίψη του για το πισωγύρισμα στα ριάλιτι και να εκφράζει την ελπίδα του ότι και αυτή η μόδα θα… ξεφουσκώσει όπως οι τουρκικές σαπουνόπερες.

gw46yew4y 4

Στην αυλή του σπιτιού με την πισίνα συναντήσαμε και τον Αντώνη Καρυστινό, ο οποίος έκανε πρόβα τα λόγια του. «Οταν το κανάλι με προσέγγισε για τον ρόλο του Ζαγορίτη χάρηκα πολύ, πρώτον, γιατί παρακολουθώ ποδόσφαιρο και, δεύτερον, γιατί από μικρός έπαιζα μπάλα και ξέρω από προπονήσεις» μας λέει και κάνει και αυτός τη δική του τοποθέτηση για την επιτυχία της σειράς.

gw46yew4y 2

Στην ορεινή Αρκαδία

«Οφείλεται στην ιστορία, αλλά και στα εξωτερικά γυρίσματα. Χαίρομαι που σε λίγες μέρες θα ταξιδέψουμε ξανά στην ορεινή Αρκαδία, στα χωριά Λεβίδι και Δάρα, όπου βρίσκονται σεναριακά οι περιοχές Ραχούλα και Παραδείσι».

gw46yew4y 3

Η Παναγιώτα Βλαντή προτίμησε να πάρει ένα σύντομο υπνάκο στο διάλειμμα, ωστόσο ήταν παρούσα όταν έφτασε η ώρα να μας μιλήσει. «Μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, είμαι Ολυμπιακός» μας είπε και με τη σειρά της εκθείασε το σίριαλ. «Οταν μου έδωσαν το σενάριο, κατάλαβα ότι αυτή η σειρά περνά και ένα μήνυμα στην ελληνική κοινωνία: Οτι όλοι μαζί μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα!».

ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΕΛ

Για τον Ηλία Μουλά και την Ηρώ Πεκτέση το ξύπνημα στις 5 (!) το πρωί είναι εξοντωτικό, αλλά τα γυρίσματα τους αποζημιώνουν. Προκειμένου να ξεκουραστούν ατενίζουν τη θέα από τη βεράντα και την ησυχία τους διακόπτει το σκυλί του ηθοποιού, που τον συνοδεύει παντού.

gw46yew4y 1

«Η Αριελ με βρήκε στον δρόμο. Ηταν αδέσποτη και με ακολουθούσε τα βράδια στο σπίτι. Τη μάζεψα, λοιπόν, και από τότε έχουμε γίνει αχώριστοι» λέει ο νεαρός Ικαριώτης, ο οποίος πέρασε από οντισιόν για τη «Μουρμούρα», αλλά η παραγωγή τον επέλεξε για τον «Αστέρα».

Η όμορφη Ηρώ δεν έχει ιδέα από μπάλα, αλλά ο Γιώργος και ο Νίκος Κρητικός την έβαλαν τερματοφύλακα: «Η μεγάλη πλάκα γίνεται στα γυρίσματα στο γήπεδο, όπου υπάρχουν 36 άνδρες συνάδελφοί μου και είμαι η μοναδική γυναίκα… Ο ρόλος μου είναι ιδιαίτερος, αλλά, όπως μου είπαν, τον πήρα με το σπαθί μου, μέσα από ακρόαση και τον απολαμβάνω».

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...