Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Ο «Ματθαίος» σε… άλλο ρόλο!

Ο Κούλλης Νικολάου θα βρεθεί πίσω από τις κάμερες στις νέες παραγωγές του Alpha «Τατουάζ» και «Κόκκινο νυφικό»

Ο Κούλλης Νικολάου θα βρεθεί πίσω από τις κάμερες στις νέες παραγωγές του Alpha «Τατουάζ» και «Κόκκινο νυφικό»

ΑΠΟ TH
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Υστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση ο Κούλλης Νικολάου θα περάσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν πίσω από τις κάμερες! Οσοι, λοιπόν, είστε φαν του τηλεοπτικού Ματθαίου, θα μπορείτε να τον απολαύσετε στο «Μπρούσκο» έως τις 6 Ιουλίου, οπότε η σειρά του ΑΝΤ1 ρίχνει αυλαία.

Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν νωρίτερα, στις 12 Ιουνίου, στην Κύπρο, ύστερα από 777 επεισόδια κόπου και δημιουργίας, γεγονός που όλοι οι συντελεστές θα γιορτάσουν με ένα μεγάλο πάρτι.

Και μπορεί ο Κύπριος ηθοποιός και παραγωγός να επέλεξε να μην αναλάβει δράση on camera από τον Οκτώβριο, έχει βάλει όμως δύο μεγάλα στοιχήματα. Το πρώτο είναι θεατρικό, καθώς το καλοκαίρι, ύστερα από 10 χρόνια απουσίας από το σανίδι, θα υποδυθεί τον Οιδίποδα στο «Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου», στην Κύπρο, με την πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου. Το δεύτερο στοίχημα είναι και πάλι τηλεοπτικό, καθώς ως παραγωγός θα συντονίζει τις δύο νέες τηλεοπτικές σειρές του Alpha, την καθημερινή «Τατουάζ» που αρχίζει γυρίσματα στις 25 Ιουνίου και την εβδομαδιαία «Κόκκινο νυφικό», που θα δώσει ραντεβού με τους ηθοποιούς της στις 25 Αυγούστου.

Ο Κούλλης Νικολάου με πολλή ευγένεια αλλά και αγωνία μίλησε στην «Espresso» για τα νέα καλλιτεχνικά εγχειρήματά του, καθώς και για τη σχέση του με τον ΑΝΤ1, την επί τέσσερα χρόνια τηλεοπτική στέγη του: «Νιώθω μεγάλη εκτίμηση για τον σταθμό, που στάθηκε δίπλα μας στο πιο σημαντικό ξεκίνημα της τηλεοπτικής μας δημιουργίας. Η συνεργασία με τον ΑΝΤ1 τόσο για μένα όσο και για τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου αποτελεί σταθμό ζωής. Με αυτή τη λογική οι δρόμοι μας μπορεί να χώρισαν, αλλά κάποια στιγμή θα ενωθούν ξανά, καθώς τρέφουμε συναισθήματα ευγνωμοσύνης».

Οσο για τη νέα συνεργασία τους με τον Alpha, o Κούλλης Νικολάου σχεδιάζει τα καλύτερα! «Ο Alpha μάς τίμησε με τη συνεργασία του και θέλουμε να ανταποκριθούμε στην πρόκληση. Δημιουργούμε δύο αμιγώς ελληνικές παραγωγές, οι οποίες δεν θα έχουν κανένα κυπριακό στοιχείο» μας λέει και συνεχίζει τις αποκαλύψεις. «Η καθημερινή σειρά “Τατουάζ” ξεκινά γυρίσματα στις 25 Ιουνίου σε Μετέωρα, Αίγινα, Αθήνα, Αγγλία. Στη σειρά θα πρωταγωνιστεί μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών, μεταξύ αυτών οι Γιώργος Παρτσαλάκης, Απόστολος Γκλέτσος, Ελίνα Ακριτίδου, Χρύσα Παπά, Στέφανος Μιχαήλ. Η πρωταγωνίστρια θα είναι και η μεγάλη έκπληξη» αναφέρει.

Υψηλές προδιαγραφές

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται και για τη δεύτερη σειρά, για την οποία μας λέει ότι πρόκειται για δουλειά υψηλών προδιαγραφών, γυρισμένη στην Ελλάδα. «Το “Κόκκινο νυφικό” είναι εβδομαδιαίο, με κωμικές πινελιές και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 25 Αυγούστου. Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Δανάη Σκιάδη, Γιούλικα Σκαφιδά, Θεοχάρη Ιωαννίδη, Δημήτρη Κουρούμπαλη, Ελένη Βαΐτσου, Γιώργο Ζένιο, Νίκο Πουρσανίδη». Κλείνοντας την κουβέντα μας, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του «Μπρούσκου» μάς αποκάλυψε ότι η σειρά, που επί τέσσερα χρόνια ήταν στο top της λίστας τηλεθέασης, πωλήθηκε και θα προβληθεί και στο Ισραήλ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...