Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ρουγγέρη στο «Daddy cool»

Η ηθοποιός θα συνεργαστεί και πάλι με τη σεναριογράφο Τίνα Καμπίτση στη σειρά του ΑΝΤ1

gergwegΕίχαν συνεργαστεί στα «40 κύματα» και τώρα οι δρόμοι τους συναντιούνται ξανά στο «Daddy cool»! Η Κάρμεν Ρουγγέρη και η σεναριογράφος Τίνα Καμπίτση θυμήθηκαν τα παλιά στο πλατό της σειράς του ΑΝΤ1, όπου η πρώτη έκανε ένα σύντομο πέρασμα. 

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

«Με την άφιξή μου φαίνεται ότι θα δημιουργήσω προβλήματα, όμως άλλος είναι ο ρόλος μου και δεν θέλω να τον αποκαλύψω και να χαλάσω την έκπληξη στο κοινό» λέει η ηθοποιός στην «Espresso», μιλώντας για το επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε προσεχώς, στο οποίο θα υποδυθεί τη θεία του Μάξιμου (Θανάσης Τσαλταμπάσης), Μαρίκα.

Η Κάρμεν δηλώνει ενθουσιασμένη για τη συνεργασία της με την ομάδα της σειράς, αλλά κυρίως από τον σκηνοθέτη της, με τον οποίο δεν έτυχε να συνεργαστεί στο παρελθόν. «Ο Νίκος Ζαπατίνας είναι ήρεμος και δεν δημιουργεί ένταση. Είναι ένας γλυκύτατος, καταπληκτικός άνθρωπος, και μπορώ να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει. Τόσα χρόνια δεν έχω δουλέψει ποτέ μαζί του και ήταν μια πολύ ωραία γνωριμία» αποκαλύπτει. Και συνεχίζει: «Ομως και τα υπόλοιπα παιδιά είναι μια ωραία ομάδα. Είναι όλα νέα παιδιά, αξιόλογα! Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Βασιλική Τρουφάκου είναι εξαιρετικοί. Συνεργάστηκα για πρώτη φορά και με τον Βασίλη Χαλακατεβάκη, και μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα πολύ το γύρισμα που έγινε στο Θησείο, στο υπέροχο σπίτι και το “Mama’s”».

Η ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με το παιδικό θέατρο κάνοντας μοναδικές παραγωγές, με αφορμή την guest εμφάνισή της στο «Daddy cool» μάς μιλά και για την τηλεοπτική αποχή της. «Τη λατρεύω την τηλεόραση. Μου λείπει πολύ όταν δεν παίζω. Ξεδίνω όταν εμφανίζομαι σε αυτήν, αλλά δεν μου γίνονται αξιόλογες προτάσεις. Αντιθέτως, έχω πολλές για το θέατρο. Στην τηλεόραση, όμως, περνάω καλά».

Η ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτιδα μας ενημερώνει και για τα καλοκαιρινά θεατρικά πλάνα της. «Θα κάνουμε περιοδεία με την παράσταση “Μαγικός αυλός”, που θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου στου Παπάγου» λέει. Στα σκαριά έχει και τις θεατρικές παραγωγές του χειμώνα, για τις οποίες μας δίνει μια γεύση. «Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά και ήδη έχω κάνει τα πρώτα επαγγελματικά meeting με την κόρη μου Χριστίνα Κουλουμπή, για να ξεκινήσει την προετοιμασία των σχεδίων» μας λέει και συνεχίζει με λεπτομέρειες: «Η μια παράσταση, που θα ανέβει στο θέατρο Κιβωτός, είναι το “Χάνσελ και Γκρέτελ”, και η άλλη, στο θέατρο “Μιχάλης Κακογιάννης”, “Οι 12 θεοί του Ολύμπου”». Η κόρη, η οποία είναι το ίδιο δημιουργική με τη μαμά της, ετοιμάζει αυτό το διάστημα τις ζωγραφιές πάνω στις οποίες θα γίνουν οι κατασκευές. «Στο προσεχές διάστημα θα καταλήξουμε και στους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στην παραγωγή» αποκαλύπτει η ηθοποιός.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...