Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Καταπολεμήστε τον φόβο και καλλιεργήστε την αυτοπεποίθησή σας. Απαιτείται υπομονή για να πετύχετε τους στόχους και τα σχέδιά σας, καθώς οι εποχές αλλάζουν και οι καταστάσεις δεν σας ευνοούν όσο θα θέλατε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις δεν θα σας ικανοποιήσουν, αλλά δεν εξαρτάται από εσάς για να τις αλλάξετε. Θα πρέπει, ακόμα και αν δεν το θέλετε, να αναθεωρήσετε αρκετές από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Μερικά άστοχα πράγματα που έγιναν στη σχέση σας μπορούν να διορθωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα των ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος, γιατί θα δημιουργήσετε προστριβές, συγκρούσεις και ρήξη στις σχέσεις σας. Σχέσεις, υγεία και επαγγελματικά σχέδια θα διανύσουν μια φάση ρευστότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έντονα θα σας απασχολήσει και ένα πρακτικό ζήτημα του επαγγελματικού χώρου, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να το τακτοποιήσετε και παράλληλα θα αποδείξετε την αξία σας στους άλλους. Στην παρούσα κατάσταση, μόνο η υπομονή και η ψυχραιμία θα μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΛΕΩΝ: Μελετήστε σωστά τα σημάδια σε ό,τι θα αφορούν το παρόν και το μέλλον του επαγγελματικού σας τομέα, βλέποντας καλοπροαίρετα τα γεγονότα. Βασιστείτε και στο ένστικτό σας, που σας βοηθάει να βρείτε σωστές λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταματήστε να γκρινιάζετε συνέχεια όσο κι αν έχετε δίκιο και αγωνιστείτε γι’ αυτά που πιστεύετε και θέλετε να πετύχουν. Να είστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρετε. Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να τα καταφέρετε ακόμα και στα πιο δύσκολα χωρίς να ζημιωθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Αρκεί να αποφασίσετε και να προτιμήσετε να μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα για να αφοσιωθείτε στους στόχους σας και σε αυτά που πραγματικά θέλετε. Πάψτε να κάνετε συνέχεια το λάθος να κολλάτε στην τελειομανία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ιδιότητες που έχετε να είστε ευγενικοί και ανθρωπιστές θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από όσους σας περιβάλλουν, είτε ανήκουν στον προσωπικό σας χώρο είτε στον επαγγελματικό. Ασχολούμενοι μόνιμα με τη μανία της λεπτομέρειας, χάνετε τον χρόνο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους, γι’ αυτό δεν πρέπει να χάσετε την αισιοδοξία σας για κανέναν λόγο. Ακόμα και αν υπάρξουν δυσκολίες, τα θετικά θα είναι πολλά. Αυξήστε την κοινωνικότητά σας με νέες γνωριμίες για να βρείτε υποστηρικτές και συμμάχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι απαραίτητο να κάνετε λεπτές διακρίσεις ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύετε ότι σας αγαπούν πραγματικά και σε αυτούς που απλά σας κάνουν να το πιστεύετε. Η σημερινή μέρα θα σας δώσει καλές προοπτικές για συνεργασίες και συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια άτομα έχουν τον δικό τους σκοπό να σας κάνουν να νομίζετε ότι ανήκουν στο στενό σας περιβάλλον, εσείς όμως δεν θα πρέπει να μπερδεύεστε και να τους καταχωρίζετε με εκείνα που στέκονται πάντα στο πλευρό σας. Εκτιμήσετε σωστά τα άτομα που σας πλαισιώνουν για να σας βοηθήσουν.

ΙΧΘΥΣ: Εάν θέλετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες στον εργασιακό χώρο με τους συνεργάτες σας, αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις, βάλτε πιο υγιείς βάσεις στους κύριους τομείς της ζωή σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....