Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε προτεραιότητες, προκειμένου να αξιοποιήσετε σωστά τον χρόνο σας. Επανεξετάστε συνεργασίες για να αποκτήσετε ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Οταν συζητάτε με συνεργάτες για οικονομικά θέματα, μην είστε εριστικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλά μπερδέματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζονται και θα μείνετε αρκετά ικανοποιημένοι. Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από τις σχέσεις σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα. Έχετε να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέστε πιο σοβαρούς στόχους και εντείνετε την προσπάθεια για να τους πετύχετε. Ο σωστός τρόπος σκέψης θα σας βοηθήσει να ξεμπλέξετε τα μπερδεμένα θέματά σας. Ξεφορτωθείτε από τον προσωπικό σας χώρο ό,τι σας είναι άχρηστο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, διατηρήστε όσο μπορείτε πνεύμα διαλλακτικότητας και ψυχραιμίας. Σχεδιάστε από σήμερα πού και με ποιους θα περάσετε την αυριανή ημέρα.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και αν οι αβεβαιότητες που έχετε δεν υποχωρούν, με κάποιες μικρές υποχωρήσεις και παραχωρήσεις θα μπορέσετε να κρατήσετε τα κεκτημένα σας και να τα διατηρήσετε. Για να μη βγείτε χαμένοι, διεκδικήστε αυτά που σας αναλογούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε πίσω στεναχώριες, λάθη και αποτυχίες για να αποκτήσετε μεγαλύτερη δημιουργική διάθεση αλλά και για να κάνετε νέα ξεκινήματα, ακόμα και στον έρωτα. Εάν φτάσετε στα όριά σας, δεν θα είστε τόσο καλοί με τα άτομα που σας ενοχλούν.

ΖΥΓΟΣ: Για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε γκρίνιες ή ζήλιες στο επαγγελματικό και το προσωπικό περιβάλλον, είναι καλό να είστε σε επιφυλακή. Σχεδιάστε τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε χωρίς να βιάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προετοιμαστείτε και αισιοδοξείτε γιατί έφτασε η ώρα των σημαντικών αποφάσεων. Η ψυχραιμία και ο ρεαλισμός θα αποδειχτούν πολύτιμα όπλα. Ερχονται κοντά σας φίλοι από τους οποίους το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σωστοί υπολογισμοί θα σας βοηθήσουν να ικανοποιηθείτε σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Είναι ανάγκη να δουλέψετε πιο υπεύθυνα και οργανωμένα για να βελτιωθούν τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτιμήστε τα μικρά βήματα προόδου στον εργασιακό χώρο σας από τα μεγάλα που είναι αβέβαια, για να έχετε έναν μήνα παραγωγικό και όχι ασταθή. Αφιερώστε την ημέρα στον εαυτό σας, κάνοντας κάποια ψώνια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιμετωπίστε με επιτυχία εμπόδια και προβλήματα. Μην αναβάλετε άλλο να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να λύσετε οριστικά προβλήματα που χρόνιζαν. Ανακαλύψτε τι ακριβώς γίνεται στις σχέσεις σας για να διορθώσετε μερικά πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσέξτε τις συμβουλές που θα σας δώσουν συνεργάτες και άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας, γιατί ίσως είναι λανθασμένες και υποστείτε ζημιά. Κάντε τον απολογισμό σας για να προχωρήσετε σε πιο στέρεες βάσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...