Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 13 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Λίγη απομόνωση θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο ξεκάθαρα. Οργανώστε τα οικονομικά σας και αρχίστε κάνοντας περικοπές σε περιττά έξοδα. Θα συνειδητοποιήσετε πως τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να αλλάξετε κάποιες συνήθειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έρθετε πιο κοντά με φίλους ή συνεργάτες με τους οποίους τελευταία είχατε ψυχραθεί. Δεν χρειάζεται να κάνετε παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση. Ισως αισθανθείτε αδικημένοι από πράξεις που θα κάνουν άτομα που δεν περιμένατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι πολύ πιθανό να τα βάλετε με τον εαυτό σας για όλα όσα δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα. Μην το βάλετε κάτω στην πρώτη δυσκολία, γιατί τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες. Αποφύγετε συζητήσεις ή συμφωνίες για θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα ανατραπούν πολλά από αυτά που πιστεύατε έως τώρα για ορισμένα άτομα. Αφήστε για άλλη μέρα συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας. Ακόμα και αν διαφωνείτε με τις απόψεις κάποιου, αποφύγετε την προσωπική επίθεση.

ΛΕΩΝ: Προστατεύστε τα οικονομικά σας από κακές συγκυρίες και δύσκολες περιστάσεις. Μια γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη, γι’ αυτό να προσέχετε πού μιλάτε για τα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με δυναμικές κινήσεις θα καταφέρετε να πάρουν οι συνεργάτες σας τα μηνύματά σας. Αποφύγετε τις καταχρήσεις και βάλτε στο καθημερινό σας πρόγραμμα γυμναστική για να νιώσετε πιο φρέσκοι εν όψει του δύσκολου χειμώνα.

ΖΥΓΟΣ: Δεν είναι απαραίτητο όταν μιλάτε με τα οικογενειακά σας πρόσωπα να μαλώνετε για τα οικονομικά. Συνδυάστε ψυχαγωγία και δουλειά, έχοντας τα μάτια σας ανοιχτά για να αποφύγετε παγίδες που μπορεί να σας στήνουν κάποιοι στον επαγγελματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα καταφέρετε να επωφεληθείτε από τα γεγονότα και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, καθώς πολλά θα αρχίσουν να αλλάζουν στη ζωή σας. Η μετάβαση στις αλλαγές που θα θελήσετε να κάνετε θα γίνει ομαλά.

ΤΟΞΟΤΗ: ΣΚατευθύνετε την ανάγκη σας για επαγγελματική εξέλιξη προς τη σωστή κατεύθυνση, συμμορφωθείτε στο κλίμα που επικρατεί και φροντίστε να μην πιέζετε τους συνεργάτες σας, γιατί θα φθαρείτε ψυχολογικά χωρίς λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μειώστε το άγχος και το στρες που τους έχετε δώσει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας, ώστε να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ακραία περιστατικά. Διατηρήστε την καλή σας εμφάνιση και τη γοητεία σας, ώστε η ψυχολογία σας να μείνει ανεπηρέαστη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η βελτίωση των οικονομικών σας θα έχει άμεση σχέση με τις διασυνδέσεις σας. Οι επαφές σας με τα κατάλληλα πρόσωπα θα αυξήσουν τις προϋποθέσεις να κάνετε συναλλαγές που θα σας ικανοποιούν οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Αυτό που απαιτείται για να ενισχύσετε την τύχη σας είναι ένα αναγκαίο ξεκαθάρισμα. Αποφύγετε αντιθέσεις και καβγάδες στον επαγγελματικό ή τον προσωπικό σας χώρο και προσπαθήστε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....