Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 21 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Θυμηθείτε και τηρήστε τα όρια που έχετε βάλει στις σχέσεις σας. Κρατήστε μια απόσταση από ορισμένες καταστάσεις που δεν σας καλύπτουν. Αφιερώστε το περισσότερο κομμάτι της μέρας σε πρόσωπα που ήταν πλάι σας όταν το είχατε ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ: Όσοι έχετε κοινό ταμείο με άλλους, προσέξτε τα οικονομικά σας για να μην έχετε πρόβλημα. Περιορίστε τον χρόνο που καταναλώνετε στα επαγγελματικά σας, για να χαρείτε τη μέρα. Για να δημιουργήσετε ρομαντικό κλίμα, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διακριτικότητα είναι η καλύτερη μέθοδος για να λύσετε τα προβλήματα στη σχέση σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και περάστε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας. Δώστε τέλος σε σχέσεις που δεν σας καλύπτουν και μη μένετε άπραγοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προστατευτείτε από κακόβουλα άτομα και αυξήστε την επιθυμία σας για αυτογνωσία. Μείνετε μακριά από ένα πρόσωπο που για κάποιον λόγο σάς έχει σε απόσταση. Η εξωστρέφεια θα σας γεμίσει ενέργεια και θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Μη ρισκάρετε αλόγιστα σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο. Κάποιες δύσκολες επιλογές πρέπει να γίνουν ακόμα και αν δεν υπάρξει βοήθεια από πουθενά. Αλλάξτε στάση και γίνετε πιο ευγενικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν δεν αφήσετε την καρδιά σας ελεύθερη δεν θα μάθετε αν άξιζε η επιλογή σας. Τώρα μπορείτε να εδραιώσετε αλλαγές που έχουν ξεκινήσει, ενώ η βελτίωση των οικονομικών σας θα βοηθήσει να προωθήσετε πιο γρήγορα τις υπόλοιπες υποθέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη δεχτείτε να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα σχολιάζουν φιλικά σας πρόσωπα. Μέσα από τις προσπάθειές σας θα έρθει η ανταμοιβή και η ηθική ικανοποίηση. Συνεχίστε να κινείστε δυναμικά και οι ιδέες θα σας κατακλύζουν, ανοίγοντάς σας νέους δρόμους προς την επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μη χάσετε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, μην απομακρύνεστε από κοντά τους. Διευθετήστε τις εκκρεμότητες χωρίς να βάζετε τρικλοποδιές στον εαυτό σας. Οικονομικά θέματα και δοσοληψίες θα καταναλώσουν αρκετό από τον χρόνο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις και γενικώς στις κινήσεις σας, γιατί θα είστε κάπως επιρρεπείς στα μικροατυχήματα. Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσει πανικός. Απλώς φροντίστε αν είστε χαλαροί και όχι υπερβολικοί σε ό,τι αποφασίσετε να κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί στις κινήσεις σας, ώστε να μη βρεθείτε μπροστά σε αξεπέραστα εμπόδια. Διακρίνετε τις ευκαιρίες επέκτασης των οικονομικών σας συμφερόντων, καθώς η επιτυχία θα εξαρτηθεί από το πόσο σωστή θα είναι η τελική επιλογή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμαιεύστε κάποιες πληροφορίες σημαντικές για την πρόοδό σας ή την οικονομική υποστήριξη από κάποιο σημαντικό πρόσωπο του περιβάλλοντός σας. Οι προϋποθέσεις στην εργασία σας θα είναι καλύτερες και σταδιακά θα κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα έχετε την άνεση να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα και να αναπτύξετε περισσότερο τον κοινωνικό σας κύκλο. Έχετε το χάρισμα να γίνεστε αγαπητοί και να προσαρμόζεστε εύκολα σε παρέες. Κρατήστε σταθερό χαρακτήρα και να μην αλλάζετε απόψεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...