Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 03 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τους γύρω σας και μην τους επιτρέπετε να επεμβαίνουν αρνητικά στα επαγγελματικά σας σχέδια, τώρα που είναι η στιγμή για αλλαγές στη ζωή σας. Αν δεν μάθετε να ακούτε προσεκτικά, η ανασφάλειά σας θα μεγαλώσει κι άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να κινείστε πιο άνετα και να μη μένετε προσκολλημένοι στις λεπτομέρειες. Μπορείτε να πετύχετε πολλά με την εξυπνάδα και τη διπλωματία σας. Προσέξτε τις παρορμητικές αντιδράσεις, γιατί θα δυσκολευτείτε να έχετε τον έλεγχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε χωρίς δισταγμούς σε αυτά που πιστεύετε ότι μπορείτε να καταφέρετε, ακόμα κι αν κάποιες από τις φιλοδοξίες σας δεν γίνεται να υλοποιηθούν άμεσα. Έστω και την τελευταία στιγμή, η τύχη θα σας χαμογελά και θα σας σώζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σωστή επικοινωνία με το περιβάλλον θα σας βοηθήσει να μην κάνετε άσκοπες ή ανούσιες κινήσεις. Εξετάστε τις αδυναμίες σας για να μη γίνουν εμπόδια στον δρόμο σας. Ακόμα και με εκείνους που είναι αρνητικοί μαζί σας θα κάνετε θαύματα.

ΛΕΩΝ: Τώρα που θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα της δημιουργικότητάς σας φροντίστε οι συνεργάτες σας να είναι παρόντες στην παρουσίαση των σχεδίων σας. Μετανιώσετε για ό,τι δεν έχετε κάνει και όχι για ό,τι δεν μπορείτε πια να αλλάξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε απρόσεκτοι στα οικονομικά σας λόγω της πίεσης που αισθάνεστε. Αρχίστε να βλέπετε τη ζωή πιο απλά, ώστε να αποφύγετε προστριβές. Αντί να κρατάτε μέσα σας τα προβλήματα και να πνίγεστε, συζητήστε τα με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ: Παρότι στον επαγγελματικό τομέα πηγαίνετε πολύ καλά, αγνοείτε τις προσωπικές σας σχέσεις, με αποτέλεσμα να περνάτε δύσκολες στιγμές. Η μέρα είναι αρκετά καλή για εσάς και προσφέρεται για να πάτε εκδρομή με φίλους ή ακόμα και μόνοι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλλεται να προβληθείτε σωστά τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό σας χώρο, υπολογίζοντας πρώτα τις αντοχές σας. Αν διαπιστώσετε πως κάποιοι διαφωνούν έντονα μαζί σας, αφήστε τους χρόνο για να σκεφτούν καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε θετικά άτομα, αλλά χρειάζεται να δείχνετε προσοχή όταν παίρνετε αποφάσεις, λόγω της υπεραισιοδοξίας σας, γιατί δεν είστε έτοιμοι να αλλάξετε πορεία. Ισως έχετε γίνει σκληροί επειδή έχετε κουραστεί από πρόσωπα και καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή θα είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να αποφύγετε τις ανακατατάξεις στη ζωή σας, μιλήστε για να μετριάσετε τις δυσκολίες. Για να δείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας στα αγαπημένα πρόσωπα αφιερώστε τους τη σημερινή μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα που θα σας είναι πιο εύκολα, καθώς οι φόβοι που θα εμφανιστούν θα είναι καταστροφικοί, αν τους αφήσετε ανεξέλεγκτους. Υπάρχουν άτομα που σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας και ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας και στην έκφραση των συναισθημάτων σας, κάτι που θα σας οδηγήσει σε καινούργιους δρόμους ή σε χαοτικές σχέσεις. Αν επεμβαίνετε στις υποθέσεις άλλων, αντί να βοηθήσετε μάλλον θα βρείτε τον μπελά σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....