Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Μπισμπίκης στο Παρίσι για το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο του Παναθηναϊκού

Στο «χρονοντούλαπό» του έψαξε ο Βασίλης Μπισμπίκης και ανέσυρε...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ρένος αρνείται να αποκαλύψει στον Σίμο που...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 31 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα και μη βιαστείτε να αποδείξετε ότι είστε αποφασιστικοί και έτοιμοι για όλα. Ενας τρόπος να ανεβείτε ψυχολογικά είναι να ανανεώσετε τον χώρο όπου ζείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα μερικές φορές φέρονται εγωκεντρικά, μην αρχίσετε να μαλώνετε μαζί τους, γιατί η κρίση θα περάσει. Στις κακόβουλες λεκτικές επιθέσεις που θα δεχτείτε από κάποιους απαντήστε δεόντως.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οταν οι εμπειρίες σας είναι απρόβλεπτες, σας δημιουργούν ανασφάλεια και δεν είστε σίγουροι αν τις αντιμετωπίζετε σωστά, αλλά η ψυχραιμία θα σας σώσει από λάθη. Εγκυμονεί κινδύνους να υποστηρίζετε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητα που έχετε για να μπορέσετε να θέσετε καινούργιες βάσεις στις σχέσεις σας αλλά και στις συνεργασίες σας. Οι περίεργες ψυχολογικές αλλαγές σας μπορεί να επηρεάσουν μια φιλική σας σχέση.

ΛΕΩΝ: Εάν οι συνθήκες που αντιμετωπίζετε είναι ενθαρρυντικές για να επενδύσετε συναισθηματικά και υλικά κάπου, φροντίστε να μη χάσετε την ευκαιρία. Αν οι γύρω σας δεν μπορούν να σας καταλάβουν, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους παρεξηγείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας θέματα, βάζοντας καινούργιες βάσεις σε αυτά και χωρίς να αποθαρρύνεστε από τις δυσκολίες που θα συναντήσετε. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχτούν από μόνα τους, χωρίς να πάρετε άμεσα θέση.

ΖΥΓΟΣ: Εάν πρέπει να αναβάλετε διακοπές, που ήδη έχετε προσχεδιάσει, προκειμένου να αναδείξετε το δημιουργικό σας ταλέντο, κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Κινηθείτε προνοητικά στα οικονομικά σας, ανταλλάσσοντας απόψεις με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντί να υποδεικνύετε συνεχώς ή να προσπαθείτε να αποδείξετε στους άλλους πόσο πολύτιμοι είστε, αφήστε τους να το ανακαλύψουν μόνοι τους. Σε συζητήσεις που μπορεί να θίξουν πρόσωπα κρατήστε μια μετρημένη στάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάξτε τον τρόπο προσέγγισης των οικονομικών σας θεμάτων, περιφρουρώντας τα υλικά σας αποκτήματα και χωρίς να ρισκάρετε σε θέματα που δεν ξέρετε. Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην παίρνετε τόσο σοβαρά τις υποχρεώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αρνηθείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε αγαπημένα σας πρόσωπα, αν θέλετε να τα ευχαριστήσετε ή να δείξετε το ενδιαφέρον σας γι’ αυτά. Η ψυχρότητα στη συμπεριφορά κάποιων οφείλεται στα δικά τους προσωπικά προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε μόνο εκ του ασφαλούς, καθώς η ένταση που θα υπάρχει στα επαγγελματικά σας θέματα δεν ευνοεί τα ρίσκα σε τομείς όπου δεν είναι βέβαιο ότι θα κερδίσετε. Βάλτε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας, τις οποίες τελευταία έχετε παραμελήσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Παλέψτε τις δυσκολίες με θάρρος και μη σας πτοούν οι εξελίξεις τόσο στα οικονομικά όσο και στα προσωπικά σας θέματα. Μην είστε υπερβολικοί σε λεπτομέρειες που αφορούν τα προσωπικά σας ζητήματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...