Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Πόντιος συμπέθερος ο Πανίκας σε βιντεοκλίπ του Γιάννη Ρέλλη

❱❱ Ακομπλεξάριστη εμφάνιση του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Παναγιώτη ΨωμιάδηAπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

O Πανίκας ξαναχτύπησε! Οχι, αυτή τη φορά ο «Ζορό» δεν πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική διαφήμιση, μια και τα… καρναβάλια αργούν ακόμη! Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης προσγειώνεται ως Πόντιος συμπέθερος στο νέο βιντεοκλίπ του τραγουδιστή Γιάννη Ρέλλη με τίτλο «Σε θέλω»!

vlcsnap 2018 10 30 17h28m59s581

Δεν ξέρουμε αν ο τίτλος καλύπτει και τον Δήμο Θεσσαλονίκης, που τον θέλει διακαώς ο Παναγιώτης, παρ’ όλα αυτά ο ακομπλεξάριστος Ψωμιάδης, που κάνει πράξη ό,τι θέλει, γράφει μια χαρά στην κάμερα! Κάτι που είχε κάνει και πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, όταν εμφανίστηκε πάλι ως γκεστ σταρ σε κλιπ του Ρέλλη, με τον άκρως σαλονικιώτικο τίτλο «Σε λέω»! Πάντως το νέο βιντεοκλίπ, με τον Πανίκα ντυμένο Πόντιο, γυρίστηκε στη δυτική Θεσσαλονίκη, στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, με τη βοήθεια του δημάρχου Πέτρου Σούλα και του αντιδημάρχου Χρήστου Μπουγιουκλή.

Σύμφωνα με το κόνσεπτ, ένας μεγάλος παραδοσιακός γάμος στήνεται στη Θεσσαλονίκη. Παρόντες είναι Πόντιοι, Μακεδόνες, Κρητικοί και Θρακιώτες. Εκεί και ο Ψωμιάδης. Στο γλέντι του γάμου, στην πλατεία, έρχεται στο τέλος και ο Γιάννης Ρέλλης, τραγουδώντας: «Σε θέλω, πεθαίνω, μαζί σου αρρωσταίνω, εσύ είσαι το φως μου, εσύ ο άνθρωπός μου…»

vlcsnap 2018 10 30 17h28m04s133

Με αυτά και με άλλα, ο Παναγιώτης μια χαρά θα τους σβήσει όλους στην πορεία για το δημαρχείο…

Τζάκρη με τσόχινο ταγέρ και μπεζ γοβάκια

❱❱«Σούζα το έχει το ασκέρι του» ο πρωθυπουργός.tzagkri Ακρα του τάφου σιωπή επικρατούσε χθες, την ώρα που μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας για τη συνταγματική αναθεώρηση. Ούτε άχνα δεν έβγαζε η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τις στιγμές που ξεδιπλωνόταν το σχέδιο για την καθιέρωση της απλής αναλογικής, τον τρόπο εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και την ανάγκη αλλαγής του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Οι βουλευτές τον παρακολουθούσαν προσηλωμένοι. Η μόνη στιγμή που ενθουσιάστηκαν και τον καταχειροκρότησαν ήταν όταν τους είπε ότι θα προτείνει να υπάρξει όριο θητειών για τους βουλευτές!

Στα πρώτα έδρανα ο πρόεδρος Νίκος Βούτσης και ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης. Ξεχώρισαν, όπως πάντοτε άλλωστε, η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου με το λιλά πουλοβεράκι της (παρεμπιπτόντως, το ίδιο χρώμα μπλούζα φορούσε και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου) και το… μοντέλο του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη με το γκριζόμαυρο τσόχινο ταγέρ της και τα μπεζ γοβάκια της.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν η Ελένη Αυλωνίτου, που φορούσε ροζ σακάκι, η Θεανώ Φωτίου με τα φούξια της και η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου με κίτρινο σακάκι. Οι τελευταίες ήταν οι χρωματιστές πινελιές σε μια αίθουσα γεμάτη μαύρο και γκρι!

❱❱Στην εξέδρα του αγώνα χάντμπολ Ελλάδα – ΠΓΔΜ βρέθηκε ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης. Ο αγώνας έγινε προχθές και η Εθνική μας ομάδα χάντμπολ Ανδρών νίκησε την ΠΓΔΜ με σκορ 28-26. «Η αντίπαλος δεν ήταν κακή, αλλά εμείς είμαστε καλύτεροι» σχολίασαν μετά το ματς σχεδόν με ένα στόμα ο Θέμης Μουμουλίδης και οι φίλοι του με τους οποίους το παρακολούθησε.

Συγκίνηση στη Χίο

paidia

❱❱Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, συγκινήθηκε πολύ όταν συνάντησε από κοντά τα μικρά παιδιά του Κέντρου Μεταναστών στη Χίο. Πήγε στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων και Μεταναστών (hot spot) και είδε από κοντά τις πολύ δύσκολες συνθήκες στις οποίες ζουν εκεί οι πρόσφυγες.
Εκείνα που αποτυπώθηκαν όμως μέσα του είναι οι κουβέντες που είχε με τα παιδάκια και οι εικόνες τους μέσα στο κέντρο. Είναι γεγονός ότι οι ευαισθησίες του για τα παιδιά αναπτύχθηκαν πολύ περισσότερο από την ώρα που έγινε μπαμπάς, λίγους μήνες πριν.

(!)

mitsotakis 0

«Επενδύστε στην Ελλάδα» προέτρεψε τους Σαουδάραβες που βρέθηκαν χθες στην 3η Διεθνή Ευρωαραβική Σύνοδο, στο Μέγαρο Μουσικής, ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην ομιλία του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η συνεργασία της Ελλάδας με τη Σαουδική Αραβία θα βοηθήσει στην πολυπόθητη ανάπτυξη της χώρας μας!
Παρών, φυσικά, και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, γιατί, ως γνωστόν, δεν λείπει ποτέ ο Μάρτης… από τη Σαρακοστή.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...