Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου...

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νεκροί σε συντριβή ελικοπτέρου δύο ώρες μετά τον γάμο τους!

❱❱ Μόλις δύο ώρες κράτησε ο έγγαμος βίος δύο νέων ανθρώπων που σκοτώθηκαν όταν το ελικόπτερο που τους πήρε από το σημείο όπου πραγματοποιήθηκε ο παραμυθένιος γάμος τους συνετρίβη στην πλαγιά ενός λόφουΟ Γουίλ Μπάιλερ και η Μπαϊλί Ακερμαν, 23 ετών και οι δύο και τελειόφοιτοι του Sam Houston State University, σκοτώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής μαζί με τον 76χρονο πιλότο του ελικοπτέρου, τον βετεράνο του Βιετνάμ Τζέραλντ Γκριν Λόρενς, που δούλευε για την εταιρία ελικοπτέρων του πατέρα του γαμπρού.

Η τραγωδία σημειώθηκε μόλις 1,5 χιλιόμετρο μακριά από το ράντσο του Μπάιλερ, όπου είχε γίνει η τελετή μπροστά σε 700 καλεσμένους. Σύμφωνα με τη σύζυγο του πιλότου Χίλντα, η οποία είναι κατά πολύ νεότερή του και παντρεύτηκαν μόλις τον περασμένο Απρίλιο, ο Λόρενς επικοινώνησε με τις Αρχές πριν από τη συντριβή του ελικοπτέρου για πρόβλημα. Μετά χάθηκε κάθε επαφή και οι αστυνομικοί και οι διασώστες κατάφεραν να εντοπίσουν τα συντρίμμια το ξημέρωμα.

Οι καλεσμένοι και στενοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού αναρτούν φωτογραφίες στα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν τους νεονύμφους ευτυχισμένους, γράφοντας μηνύματα θρήνου για αυτό το οδυνηρό παιχνίδι της μοίρας. «Είμαι τόσο χαρούμενη που παντρεύτηκες τον άνδρα των ονείρων σου και βρήκες την πολύτιμη αγάπη που άξιζες. Σ’ ευχαριστώ που με αγαπούσες» έγραψε, μεταξύ άλλων, η παράνυφος της Μπαϊλί Τζέσικα Στίλεϊ.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα