Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ο Σαββιδάκης έτοιμος να ντυθεί πάλι στα μπλε

❱❱ Σε ετοιμότητα για το πιθανό ριμέικ της κωμικής σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» είναι ο Γιάννης Σαββιδάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής, που υποδύθηκε με επιτυχία τον σμηνίτη Τζιοβάνι Ντάλα, αποκάλυψε στην «Espresso» πως έκανε ήδη μια πρώτη κουβέντα!

«Εγινε ένα ραντεβού, όπου συζητήθηκαν κάποια πράγματα, όμως δεν έχω να σας ανακοινώσω κάτι. Δεν έχω κάτι χειροπιαστό για να επιβεβαιώσω κι επισήμως πως η σειρά επιστρέφει» μας είπε ο καλλιτέχνης. Και συνέχισε: «Μόνο υπέροχες στιγμές έχω να θυμάμαι από τα γυρίσματα. Και η παρέα μου με τον Δημήτρη Φραγκιόγλου (Χλαπάτσας) και τον Νίκο Αλεξίου (σμηνίτης Πλαπούτας), που επίσης είναι ενθουσιασμένοι με την ιδέα του ριμέικ, συνεχίζεται αμείωτα αυτά τα 24 χρόνια με πολύ γέλιο».

Ιδιο καστ

Ο Γιάννης Σαββιδάκης επισήμανε πως, στην περίπτωση που η σειρά επιστρέψει στη μικρή οθόνη, το ιδανικό θα ήταν να γίνει με το ίδιο καστ και τους ίδιους χαρακτήρες. «Θα ήταν σαν να επέστρεφαν “Τα Φιλαράκια” χωρίς τον Ρος, τον Τσάντλερ ή τη Φοίβη. Ολοι οι ρόλοι αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο, ενώ πολλές ατάκες από το σενάριο παραμένουν μέχρι και σήμερα σλόγκαν για την πιτσιρικαρία. Πλάκα πλάκα, με τις απανωτές επαναλήψεις, το σίριαλ μεγάλωσε δύο γενιές Ελλήνων!» ανέφερε. 

Ο τραγουδιστής αυτή την περίοδο έχει κάθε λόγο να δηλώνει χαρούμενος, αφού κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του με τίτλο «Θα σε περιμένω», σε στίχους και μουσική δικά του. Παράλληλα συνεχίζει τις εμφανίσεις του εντός και εκτός Αθηνών. Στις 29 Δεκεμβρίου έχει προγραμματίσει ένα live στη γενέτειρά του, την Ιεράπετρα, ενώ στις 31 Δεκεμβρίου καθώς και στις 4 και 5 Ιανουαρίου θα τραγουδήσει στο ρεστοράν του καζίνου στην Πάρνηθα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα