Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου...

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

«Ντου» και συλλήψεις στη βίλα Μπέη – Γιατζόγλου

❱❱ Πόλεμος με τον πρώην σύζυγό της! Κατήγγειλε παράνομες εργασίες στο σπίτι της ΜυκόνουΣε τεντωμένο σκοινί συνεχίζει να βαδίζει η σχέση της Κατερίνας Γιατζόγλου και του πρώην συζύγου της Βαγγέλη Μπέη. 

Ο «πόλεμος των Ρόουζ» αλά… ελληνικά -που περιελάμβανε ακόμα και καταγγελίες για… απαγωγή του γιου του ζευγαριού από τον πατέρα του- συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Το τελευταίο επεισόδιο γράφτηκε την Τετάρτη, όταν η γνωστή παρουσιάστρια έκανε καταγγελία για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη βίλα του επιχειρηματία και οι αστυνομικοί του Τμήματος Μυκόνου συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους εργάτες!

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τους αλλοδαπούς τη στιγμή που οι αστυνομικοί τούς περνούσαν χειροπέδες! Συνήθως οι εργάτες των αυθαίρετων οικοδομών καταφέρνουν να ξεγλιστρούν, καθώς προλαβαίνουν να τους ειδοποιήσουν τσιλιαδόροι. Ομως αυτή τη φορά οι αστυνομικές Αρχές έδρασαν αστραπιαία και έπιασαν το παράνομο προσωπικό επί το έργον. Καθοριστικής σημασίας ήταν η βοήθεια της Κατερίνας Γιατζόγλου, η οποία ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα της βίλας στους αστυνομικούς! Η γνωστή παρουσιάστρια που μεσουράνησε στην τηλεόραση τη δεκαετία του ’90, είχε καταγγείλει πριν από έναν μήνα ότι μέσα στο παραθαλάσσιο σπίτι στα Χουλάκια (σ.σ.: του οποίου έχει την ψιλή κυριότητα) πραγματοποιούνταν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σήκωσε και drone

Μετά την καταγγελία, ένα περιπολικό έφτασε στη βίλα, όμως οι εργάτες πρόλαβαν να διαφύγουν. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί φωτογράφισαν τα σημεία όπου πραγματοποιούνταν οι εργασίες, ενώ και η παρουσιάστρια χρησιμοποίησε το δικό της… drone (!) για να υπάρχουν λήψεις και από ψηλά! Οταν τελείωσαν, η ξανθιά τηλεπερσόνα πήγε στην Κτηματική Υπηρεσία και υπέβαλε νέα καταγγελία σε βάρος του πρώην συζύγου της. Οι αστυνομικοί συνέχισαν να παρακολουθούν διακριτικά όσα συνέβαιναν στο πολυτελές παραθαλάσσιο σπίτι και την Τετάρτη πραγματοποίησαν έφοδο, ενώ στο νησί βρισκόταν συμπτωματικά και κλιμάκιο από την Πολεοδομία της Σύρου.

Το πλινθόκτιστο σπίτι στα Χουλάκια ανήκε αρχικά στον σχεδιαστή Γιάννη Γαλάτη, αλλά το 2000 αγοράστηκε από την εταιρία του Βαγγέλη Μπέη. Εναν χρόνο μετά, φαίνεται ότι πουλήθηκε στην Κατερίνα Γιατζόγλου η οποία εμφανιζόταν ως κάτοχος του 50%, με το υπόλοιπο 50% να είναι στο όνομα του μικρότερου γιου της. Επί δέκα χρόνια το ζευγάρι βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη, ώσπου τελικά ο Αρειος Πάγος αποφάσισε η ιδιοκτησία του σπιτιού να περάσει στον Βαγγέλη Μπέη και η ψιλή κυριότητα στην Κατερίνα Γιατζόγλου, πράγμα που την καθιστά εξίσου υπεύθυνη σε περίπτωση που εντοπιστούν αυθαιρεσίες σε αυτό.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα