Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Η Στάη ένα βήμα από το epsilon του Ιβάν

❱❱ Welcome (;) Ελλη Στάη, good bye, Νίκο Ευαγγελάτε! Τη σιδηρά κυρία της ενημέρωσης υποδέχτηκε χθες το μεσημέρι σύσσωμη η διοίκηση του epsilon στις εγκαταστάσεις των Μελισσίων. Ηταν μια σημαντική ημέρα και για τις δύο πλευρές, αφού η ανκοργούμαν βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις ώστε να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη.

Τα τελευταία 24ωρα υπήρχε έντονη φημολογία για την επιστροφή της Ελλης μπροστά στις κάμερες και τώρα οι πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν ότι μετά τις θερμές εκατέρωθεν συνομιλίες η ίδια βρίσκεται μια ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου της με το epsilon.

Οι οικονομικές και λοιπές απαιτήσεις της δημοσιογράφου δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη, ωστόσο είναι σίγουρο ότι η άφιξη του Δημήτρη Μιχαλέλη στο κανάλι για να αναλάβει τη θέση του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να σκεφτεί η ίδια σοβαρά την επιστροφή της στο γυαλί. Το νέο πλάνο στο κομμάτι των ειδήσεων του epsilon, λοιπόν, όπως όλα δείχνουν θα αποτελείται από την Ελλη Στάη στο καθημερινό κεντρικό δελτίο, τη Λίνα Δρούγκα (από το Mega) στο καθημερινό μεσημεριανό δελτίο και την Αμαλία Κάντζου στις ειδήσεις του Σαββατοκύριακου. Οσον αφορά την τύχη του Νίκου Ευαγγελάτου, δεν έχει διαρρεύσει από το περιβάλλον του καμία πληροφορία για νέα τηλεοπτική μετεγγραφή του.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...




Μποζουκια Αθηνα