Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Η Ράνια Σβίγκου

❱❱ «Κολλημένη» με το twitter η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου. Πού τη χάνουμε, πού τη βρίσκουμε, εκεί, το ένα tweet μετά το άλλο, λες και δεν υπάρχουν κάμερες να πει τον πόνο της και τον καημό της! Τελευταίο «θύμα» του σχολιασμού της ήταν η ομόλογός της τής Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, η οποία, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι και στην εκπομπή «Ακραίως», αναφέρθηκε στην… τυχαία συνάντηση που είχε με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ.

Τι ήταν να πέσει στα αυτιά της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η συγκεκριμένη δήλωση; Η ειρωνεία στο twitter πήγε κι ήρθε. Μέλι στάζει το μήνυμά της! «Σύμφωνα με την πολύ “πειστική” εξήγηση της κυρίας Σπυράκη, δεν είναι να βγαίνεις ούτε για καφέ στις Βρυξέλλες, αν είσαι στη Ν.Δ.

Εκεί που περπατάς μπορεί να πέσει πάνω σου και κανένας Ζάεφ κι άντε να του εξηγήσεις τη θέση του κόμματός σου για την ονομασία της FYROM…»! Αυτή, βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που προκαλεί με την ελεύθερη έκφραση της γνώμης της μέσω twitter, αρκεί να έχει κάποιος όρεξη να ψάξει στο διαδίκτυο.

Η λύση είναι απλή: Γράψτε στη μηχανή αναζήτησης «Ράνια Σβίγκου twitter» και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...




Μποζουκια Αθηνα