Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

«Απόδραση» του μερακλή Τσίπρα για μπαρμπουνάκι στην Αίγινα

❱❱ Ο πρωθυπουργός ανήμερα της επετείου του ΟΧΙ επισκέφθηκε την αγαπημένη του ταβέρνα Από τη 
Βίβιαν Μπενέκου

Βρήκε ευκαιρία για μια μίνι ανάπαυλα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εκμεταλλευόμενος την Κυριακή της 28ης Οκτωβρίου.
Πήρε το πλοίο και έφτασε στην αγαπημένη του Αίγινα το πρωί της επετείου του ΟΧΙ και, αφού είχε κάποιες συναντήσεις με φίλους του, πήγε για φαγητό στο σχεδόν μόνιμο στέκι του στο νησί, την ταβέρνα Αιγινίτισσα. Η μέρα ήταν ηλιόλουστη, η Αίγινα πανέμορφη στα φθινοπωρινά χρώματά της και ο πρωθυπουργός θέλησε όλα αυτά να τα χαρεί.

Τα τίμησε δεόντως

Οπως χάρηκε και τα φοβερά μπαρμπουνάκια που μόλις είχε ψαρέψει ο ιδιοκτήτης της Αιγινίτισσας, τα οποία -όπως μάθαμε- τίμησε δεόντως! Εντάξει, ό,τι και να λέμε (κατά καιρούς για τον Αλέξη από αυτήν εδώ τη στήλη), έχει δικαίωμα στην ξεκούραση και ο πρωθυπουργός.

Μερακλής, λοιπόν, αναφορικά με το μενού της μίνι «απόδρασής» του από την Αθήνα ο Αλέξης Τσίπρας. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τα… ψαρικά του.

—-

Παράσταση και μπιρόνια

❱❱ Γρηγόρης Ψαριανός και Σήφης Ζαχαριάδης είναι στενοί φίλοι. Παρακολούθησαν οι δυο τους, λοιπόν, ο βουλευτής του Ποταμιού και ο γιος του ιστορικού ηγέτη του ΚΚΕ Ν. Ζαχαριάδη την παράσταση «Ομπίντα» του Γιώργου Κοτανίδη στο θέατρο «Μιχάλης Κακογιάννης».

mpyres

«Ηταν 15 χρόνων ο Ιωσήφ Νικολάγιεβιτς Νικολάγιεφ (νονός ο Στάλιν, βέβαια…), όταν έμαθε το αληθινό του όνομα, έμαθε ποιος ήταν ο πατέρας του, με τον οποίον έζησε για τόσα χρόνια συνεξόριστος. Συγκλονιστικές περιγραφές και αφηγήσεις» λέει ο Γρηγόρης, αναφερόμενος για την «Ομπίντα».

Κι αφού οι δυο φίλοι είπαν και ξαναείπαν όλα τα ιστορικοπολιτικά τους, σειρά είχαν… τα μπιρόνια.

—-

Καμάρωσε την κόρη

❱❱ Την κόρη του καμάρωσε στην παρέλαση ο Μάριος Γεωργιάδης, βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων. Η Αναστασία είναι αθλήτρια του Πρωτέα Βούλας στο μπάσκετ και άριστη μαθήτρια, που τελειώνει το δημοτικό σχολείο.

parelasi

Πήρε το όνομα της γιαγιάς της και συζύγου του Βασίλη Λεβέντη, της Αναστασίας Μεντεσίδου. Ο χαζομπαμπάς Μάριος μόλις που πρόλαβε να τραβήξει την αναμνηστική φωτογραφία της μικρής Αναστασίας. Και του χρόνου…

—-

Η «leather lady» και οι φίλες

❱❱ Μπορεί οι απαιτήσεις να μεγάλωσαν λόγω της υπουργικής ιδιότητας, αλλά η Κατερίνα δεν ξεχνά τους φίλους της. Ο λόγος για την Κατερίνα Παπακώστα, την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, που βρέθηκε στην Κοζάνη και, όπως μας είπε, βρήκε χρόνο να δει φίλες της. Το βράδυ της Κυριακής δημιουργήθηκε μια γυναικοπαρέα που ήπιε τα κρασάκια της. Μαζί τους, φυσικά, ήταν και η «leather lady» της κυβέρνησης η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα στη βόλτα της στην πόλη. Και πώς αλλιώς θα γινόταν, αφού φορούσε εξτρίμ μαύρο δερμάτινο φόρεμα από τη συλλογή των αγαπημένων της δερματίνων.

parelasi 0

Μετά την… κοριτσοδιασκέδαση είχε την ευκαιρία να δει και τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θοδωρή Καρυπίδη με την όμορφη σύζυγό του.

—-

! Μια συνάντηση Αιτωλοακαρνάνων έγινε προχθές στο Αγρίνιο. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάριος Σαλμάς είχε μια ζεστή και γεμάτη αναμνήσεις συζήτηση με τη σύζυγο του πρώην υπουργού -και φίλου του Μάριου- Βασίλη Μαγγίνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2015 σε ηλικία μόλις 66 ετών.

trapezi

Η Κατερίνα Παπαδάκη-Μαγγίνα συγκινήθηκε πολύ που είδε τον Μάριο και οι δυο τους θυμήθηκαν τα παλιά απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί.

offer

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...