Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Άγριο σεξ στη σκηνή

❱❱ Πρωτοφανείς εικόνες (που είχαμε να δούμε από την εποχή Γκουσγκούνη) σε θεατρική παράσταση
❱❱ H «Espresso» βρέθηκε στην πρεμιέρα και κατέγραψε λεπτό προς λεπτό το έργο-σοκΣκηνές οργίων -με παραπάνω από δύο άνδρες- σε gay παράσταση-πρόκληση. Το έργο «F*cking Men» του Joe di Pietro, που αποτελεί μια ωμή καταγραφή της σεξουαλικής ζωής μιας μεγάλης μερίδας των gays και περιλαμβάνει ακραίες σκηνές και εκφράσεις, ανεβαίνει στο θέατρο Vault, σε μετάφραση, διασκευή και σκηνοθεσία Αντώνη Γαλέου. H «Espresso» βρέθηκε στην πρεμιέρα και κατέγραψε λεπτό προς λεπτό το σοκαριστικό έργο, που ακροβατεί μεταξύ τέχνης και soft πορνογραφίας!

Στη φωτισμένη σκηνή δύο τρία αγόρια με εσώρουχα έρπουν δεξιά κι αριστερά πριν καν καθίσουν οι θεατές και αρχίσει η παράσταση. Οταν δίνεται το σήμα έναρξης, ο ένας παραμένει στο πάτωμα και υποδύεται τον escort (σ.σ.: άνδρας που εκδίδεται αντί αμοιβής), ενώ ένας άλλος εισβάλλει στη σκηνή, λέγοντάς του ότι είναι φαντάρος και ότι στο στρατόπεδο τον ενημέρωσαν πως «για 20 ευρώ τον ρουφάς καλύτερα κι από γυναίκα»! Παζαρεύουν για λίγο την πεολειχία, ενώ ο φαντάρος δείχνει να αρνείται να αποδεχτεί τη φύση της ομοφυλοφιλίας του, φωνάζοντας υστερικά ότι «δεν είμαι έτσι, δεν είμαι gay». Τελικά, η πράξη γίνεται βίαια, όπως απαιτεί ο ρόλος, αλλά οι ηθοποιοί είναι ντυμένοι και απλώς την αναπαριστούν.

img 3758 2 copy

Στην επόμενη σκηνή, όμως η κατάσταση… αγριεύει. Εμφανίζονται δύο αγόρια με πετσέτες μπάνιου στερεωμένες στη μέση τους και τις πετούν στο πάτωμα… Μόλις λίγα μέτρα από τους θεατές που αμήχανοι μαζεύουν τα πόδια τους. Ολόγυμνοι, κάθονται δίπλα δίπλα και ο ένας κρύβει στη χούφτα του το μόριό του άλλου και το χαϊδεύει για λίγα δευτερόλεπτα. Συζητούν για τις σχέσεις τους, για τα one night stands, για τη μονογαμία ή όχι των gay, με ακραίες εκφράσεις, όπως «να ρουφάς ψ*λές μια ζωή δεν λέει» ή «τον γ*μ*σα», αλλά ειπωμένες με χιούμορ. Οταν πια ντύνονται, ένα άλλο αγόρι -φορώντας μόνο το εσώρουχό του και ένα κόκκινο στεφάνι με άνθη- μπαίνει στη σκηνή παίζοντας μία κόκκινη πλαστική φλογέρα και απαγγέλλει: «Οι άνδρες γ****νται με αγνώστους γιατί είναι super yolo! Είναι super yolo!».

img 3761 2

Οι επόμενες σκηνές δεν διαφέρουν πολύ από τις πρώτες όσον αφορά το προκλητικό θέαμα που προσφέρουν. Ισα ίσα που όσο προχωράει το έργο «σκληραίνουν» και παρουσιάζονται μέχρι και σκηνές οργίων. Γυμνά ανδρικά κορμιά φιλιούνται και χαϊδεύονται, υποδυόμενα ότι κάνουν σεξ. Ολες οι σκηνές αφορούν gay ζευγάρια, που κάνουν αγοραίο ή όχι έρωτα, με κυρίαρχο στοιχείο το σεξ στην ωμή έκφανσή του. Οι πρωταγωνιστές, που είναι όλοι νεαροί σε ηλικία, μένουν ημίγυμνοι σχεδόν σε όλη την παράσταση και γυμνοί σε πολλές σκηνές, παλεύουν, αγκαλιάζονται, υποδύονται σεξουαλικές επαφές και οι εκφράσεις που ακούγονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου είναι ίδιες με αυτές που ακούγονται σε ταινίες ακατάλληλες για ανηλίκους ή σε dark rooms των gay clubs: «Θα με γ***ς επιτέλους;», «Αν δε σου πάρω τσ**κι θα πεθάνω», «Εχω βγάλει ωραίες φωτογραφίες την κ****δα μου», «Μια π***να είσαι που παίρνεται», «Να με ξεσκίζουν», «Να γ***μαι», «Θέλεις να δεις την μπάρα μου, είναι γούδα» είναι μερικές από αυτές! 

img 3791 2 copy copy

Η παράσταση ολοκληρώνεται με όλους τους πρωταγωνιστές ξαπλωμένους στη σκηνή, ο ένας επάνω στον άλλο, με τα εσώρουχά τους κάποιοι και κάποιοι όχι και τα μέλη τους μπλεγμένα να τραγουδούν τη φράση: «Θα μπει ένας καινούργιος άνθρωπος στη ζωή σου».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...