Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Το αεράκι του έρωτα φύσηξε στο νησί των κοσμικών

Οι… ναυαγοί της showbiz που ακόμα κάνουν βουτιές στα γαλαζοπράσινα νερά και χαλαρώνουν στη Μύκονο

Ζευγάρια αλλά και singles της ελληνικής showbiz εξακολουθούν να διασκεδάζουν στη Μύκονο. Το καλοκαίρι δεν φαίνεται να τελειώνει γι’ αυτούς, ενώ οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους μοιάζουν να βρίσκονται ακόμη… πολύ μακριά.
Οι περισσότερες celebrities έχουν κάνει «δεύτερο δέρμα» τους το μπικίνι τους και χαίρονται τα καταγάλανα νερά του νησιού των ανέμων.
Εκείνες που με την εμφάνισή τους «έκοψαν» την ανάσα όσων τις είδαν πριν από λίγες μέρες ήταν η Αθηνά Οικονομάκου (που το αεράκι του… έρωτα την έχει φέρει στη Μύκονο για χάρη του επιχειρηματία Φίλιππου Μιχόπουλου) και η Κατερίνα Θεοχάρη (ή αλλιώς η… κοντή του «Παρά πέντε»). Τα κορίτσια είναι πολύ καλές φίλες και -απ’ ό,τι φαίνεται- έχουν το ίδιο γούστο στα μαγιό, αφού επέλεξαν αμφότερες μπραζίλιαν μπικίνι.

Κεράκια

Γιόρτασε τα 24α γενέθλιά της στο νησί και παραμένει εκεί… ξεχασμένη, απολαμβάνοντας τις διακοπές της. Η Λάουρα Νάργες έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της Δημήτρη Δαλάκο αλλά και τον «κολλητό» της, τον σχεδιαστή μόδας Δημήτρη Στρέπκο.
Τέλος τα μπάνια για την Ντορέττα Παπαδημητρίου στη Μύκονο, αφού από σήμερα βρίσκεται ξανά στην Αθήνα για τη συνέχεια των γυρισμάτων του «The Music School» στο Mega. Η ηθοποιός είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να δει φίλους, όπως η Ελίνα Καντζά και ο σύντροφός της dj Rush, καθώς και να περάσει ήρεμες στιγμές με τη… νέα της best friend Μαίρη Συνατσάκη, με την οποία τα βραδάκια περπατούσαν στα σοκάκια και απολάμβαναν τις δροσερές κυκλαδίτικες νύχτες.

Πού δέχτηκαν να κάνουν πράξη το Ice Bucket Challenge οι Dsquared2; Φυσικά στο αγαπημένο τους νησί και συγκεκριμένα σε κοσμική παραλία, όπου φίλοι… μπουγέλωσαν τον Dean και τον Dan, καθώς είπαν «ναι» στη φιλανθρωπικού χαρακτήρα πρόκληση.
Εκτός από το γνωστό σχεδιαστικό δίδυμο, στη Μύκονο βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες και ο συνάδελφός τους από την Ουαλία Julien MacDonald, επίσης λάτρης της χώρας μας.

Hot ζευγάρια χεράκι χεράκι στα σοκάκια

Είναι ερωτευμένοι και το δείχνουν. Τα επώνυμα ζευγάρια φωτογραφίζονται με χαλαρή διάθεση, μαυρισμένα και ξεκούραστα. Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ έχουν γίνει μόνιμοι κάτοικοι του νησιού, αφού ο τραγουδιστής εγκαταλείπει τη Μύκονο μόνο για τις live εμφανίσεις του και επιστρέφει μετά το τέλος τους.
Εκανε το νέο επαγγελματικό βήμα της αναλαμβάνοντας δική της εκπομπή (μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο), ωστόσο πήρε λίγες μέρες άδεια για να ξεκουραστεί με τον αγαπημένο της. Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος χαλαρώνουν στο νησί και περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι, αποδεικνύοντας ότι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.
Σε γνωστό bar της Χώρας ήπιαν τα ποτά τους ο Νίκος Βουρλιώτης και η Ολγα Καρπαθάκη. Ο τραγουδιστής και η όμορφη σύζυγός του δεν θα μπορούσαν να μη συμπεριλάβουν και φέτος τη Μύκονο στους προορισμούς τους για το καλοκαίρι – όπως άλλωστε κάνουν κάθε χρόνο.

Ελισσαβετ Κυρίτση

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...