Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Ένα βήμα πριν από το τέλος του κόσμου

❱❱ SOS από συνωμοσιολόγους! Eναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου και έλευση του Αντίχριστου 
❱❱ Eυθυγράμμιση Ηλιου, Σελήνης και Δία στην Παρθένο και εμφάνιση του πλανήτη ΝιμπίρουΑπό την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Αλλες δέκα μέρες ζωής απομένουν στην ανθρωπότητα, καθώς θα πάψει να υπάρχει στις 23 Απριλίου! Η ένταση που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στη Μέση Ανατολή σηματοδοτεί την έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου που θα οδηγήσει στην έλευση του Αντίχριστου, σε συνδυασμό με δύο πανίσχυρα αστρολογικά φαινόμενα.

Την ίδια ημερομηνία-ορόσημο, η διάλυση της Εκκλησίας και μια πρωτοφανής βιβλική καταστροφή, από την οποία θα σωθούν μόνο λίγοι πιστοί, θα σημάνουν το τέλος του κόσμου! Την ώρα που ο πλανήτης ζει τις πιο θερμές ώρες των τελευταίων δεκαετιών, με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να έχει αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για την εκτόξευση πυραύλων στη Συρία και τη Ρωσία να βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή για να «απαντήσει» στα αμερικανικά πυρά, οι εσχατολόγοι αποκαλύπτουν νέες θεωρίες συνωμοσίας στην εφημερίδα «Express».

Σύμφωνα με αυτές, την 23η Απριλίου Ηλιος, Σελήνη και Δίας ευθυγραμμίζονται στην Παρθένο για να δώσουν το έναυσμα της βιβλικής Αρπαγής. Πρόκειται για το γεγονός κατά το οποίο ο Θεός θα αναστήσει τους πιστούς που έχουν πεθάνει και μαζί με όσους είναι ακόμα ζωντανοί θα εγκαταλείψουν τη Γη για να ανοίξει ο δρόμος ώστε να την κατακλύσει η δίκαιη κρίση του! Αυτό θα γίνει στο διάστημα της επόμενης επταετίας, που είναι γνωστή και ως εποχή της Μεγάλης Θλίψης.

Την ίδια νύχτα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και ο μυστηριώδης πλανήτης Νιμπίρου, ο οποίος με τη σειρά του θα σημάνει την έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου και της Επταετίας, καθώς και την άνοδο του Αντίχριστου. Το επερχόμενο αστρολογικό φαινόμενο, σύμφωνα πάντα με τους συνωμοσιολόγους, συνδέεται με την πλανητική ευθυγράμμιση που είχε συμβεί τον Νοέμβριο, σηματοδοτώντας την έναρξη της Αρπαγής.

Οι ισχυρισμοί τους βασίζονται στο εδάφιο 12:1-2 από το βιβλίο της Αποκάλυψης: Ενα μεγάλο σημάδι εμφανίστηκε στον ουρανό: μια γυναίκα ενδεδυμένη με τον Ηλιο, με τη Σελήνη στα πόδια της και μια κορόνα με 12 αστέρια στην κεφαλή της. Ηταν έγκυος και έκλαιγε από τις ωδίνες του τοκετού» αναφέρει το εδάφιο.

Η εν λόγω γυναίκα, σύμφωνα με τη θεωρία, είναι η Παρθένος. Παρά το γεγονός ότι αυτή η ευθυγράμμιση δεν είναι καθόλου σπάνια και λέγεται ότι συμβαίνει κάθε 12 χρόνια, κάποιοι ισχυρίζονται ότι μια επιπρόσθετη ευθυγράμμιση, που αντιπροσωπεύει τον «Λέοντα της φυλής των Ιουδαίων», θα είναι ακόμα πιο ισχυρή και θα πυροδοτήσει την Αρπαγή. Μεταξύ όσων ασπάζονται τα παραπάνω είναι και ο διαβόητος εσχατολόγος Ντέιβιντ Μιντ, ο οποίος είχε στηρίξει τη θεωρία ότι το τέλος του κόσμου θα ξεκινήσει με γεγονότα που θα συμβούν τον Απρίλιο.

«Εως τον Απρίλιο του 2018 θα έχει πραγματοποιηθεί η εξαφάνιση της Εκκλησίας (γνωστή και ως Αρπαγή)» είχε γράψει σε άρθρο του στις αρχές του χρόνου, προσθέτοντας ότι το συμβάν θα ακολουθήσουν η άνοδος του Αντίχριστου, η εμφάνιση του Νιμπίρου και, τελικά, η έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.

ΑΠΟΚΟΣΜΟΙ ΗΧΟΙ ΑΠΟ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΧΑΒΑΗΣ!

Οι απόκοσμοι ήχοι σαν από σάλπιγγα, που καταγράφηκαν στα βουνά της Χαβάης, κάνουν πολλούς να μιλούν για το Σάλπισμα της Δευτέρας Παρουσίας.

Το κανάλι Snippins News του YouTube ανάρτησε βίντεο στο οποίο καταγράφονται οι παράξενοι ήχοι που ακούστηκαν στις 3 Απριλίου στα βουνά Παχάλα.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί από πού προέρχονταν, πολλοί από εκείνους που παρακολούθησαν το βίντεο χαρακτηρίζουν τους ήχους ιδιαίτερα «απόκοσμους».

«Ο Ιησούς Χριστός έρχεται σύντομα. Εγώ λέω ότι είναι σάλπιγγα» έγραψε κάτω από το βίντεο ο χρήστης Believer John Seventeen, τη στιγμή που κάποιοι εξετάζουν το ενδεχόμενο οι ήχοι να προέρχονται ακόμη και από εξωγήινους.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα