Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Κόμμα» εργένηδων στη Βουλή!

❱❱ Νίκη των συριζαίων στους ανύπαντρους, αφού μετρούν τουλάχιστον 10 ελεύθερους και ωραίουςΚάλλιστα θα μπορούσαν να κάνουν κόμμα στη Βουλή. Ο αριθμός τους ξεπερνά κατά πολύ όλους τους μικρούς, τύπου… Ποτάμι, Ενωση Κεντρώων και ΑΝ.ΕΛ. Ο λόγος για τους εργένηδες της Βουλής, που δεν είναι και λίγοι. Μετράμε ήδη καμιά δεκαπενταριά κοινοβουλευτικούς, εκτός από τα «ανύπαντρα κυβερνητικά αγόρια», που είναι κι αυτά αρκετά.

Απλώνονται σε όλο το κοινοβουλευτικό τόξο, αλλά οι περισσότεροι είναι συριζαίοι. Κι αυτό όχι γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ συνηθίζουν να αποφεύγουν τον γάμο, αλλά γιατί το κυβερνών κόμμα έχει στους κόλπους του πλειάδα νέων.

Νέοι άντρες σε… αναμονή γάμου είναι πολλοί. «Ορκισμένοι εργένηδες» όμως λίγοι, κι ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι Νικήτας Κακλαμάνης, Βασίλης Κικίλιας, Γιώργος Κυρίτσης, Γιώργος Αμυράς και ο Δημήτρης Καβαδέλλας.

Τουλάχιστον οκτώ εργένηδες μετρά ο ΣΥΡΙΖΑ, και λέμε τουλάχιστον, διότι πολλών τα βιογραφικά αποφεύγουν να αναφέρουν γάμους. Τέσσερις έχει η Ν.Δ., έναν το Ποτάμι και το ΚΚΕ και δύο η Ενωση Κεντρώων. Στην κυβέρνηση ως ελεύθεροι καταγράφονται ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο 44χρονος υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Νάσος Ηλιόπουλος και ο 40χρονος υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Στρατής.

Οι ανύπαντροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι Μάριος Κάτσης (Θεσπρωτίας), Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος (Μαγνησίας), Γιάννης Σαρακιώτης (Φθιώτιδας), Συμεών Μπαλλής (Μαγνησίας), Κώστας Παυλίδης (Κερκύρας), Γιώργος Κυρίτσης (Β’´ Αθηνών), Θέμης Μουμουλίδης (Κοζάνης). Ο πρώην υπουργός Σταύρος Κοντονής δηλώνει στο κοινοβουλευτικό βιογραφικό του ανύπαντρος, αν και όσοι γνωρίζουν επιμένουν ότι έχει μόνιμη μακροχρόνια σχέση.

Σπουδές

Στη Ν.Δ. συναντάμε τέσσερις εργένηδες. Φυσικά τον «αιώνιο εργένη» Νικήτα Κακλαμάνη, τον τομεάρχη Εθνικής Αμυνας Βασίλη Κικίλια, τον βουλευτή Κοζάνης Γιώργο Κασαπίδη και τον βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη.

kikilias

Ελεύθερος κι ωραίος είναι ο 38χρονος βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας, που σπούδασε στη Νομική Σχολή Κομοτηνής και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Ποινικό Δίκαιο και στη Θεωρία του Δικαίου.

Αλλος ορκισμένος εργένης, που μάλιστα δεν θέλει να μιλάει καθόλου για τα προσωπικά του θέματα, είναι ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς. Ενώ δέχεται καταιγισμό «δεσμευτικών προτάσεων», ανθίσταται σθεναρά. Ο γάμος μοιάζει να είναι μακρινός στον δικό του ορίζοντα.

Ο ιδιότυπος Δημήτρης Καβαδέλλας της Ενωσης Κεντρώων, που πριν από λίγες μέρες δημιούργησε μεγάλο θέμα και στο κόμμα του και στη Βουλή, όταν του ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο στη ΔΕΘ κι αρνήθηκε, είναι ανύπαντρος. Εχει φυσικά αδυναμία σε συντρόφους του λεγόμενου ανατολικού μπλοκ, αλλά καμία δεν κατάφερε να τον τυλίξει ακόμη, όπως λέει κι ο λαός.

Ακόμη έναν άγαμο (όχι για πολύ) έχει το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, κι αυτός είναι ο βουλευτής Σερρών Αναστάσης Μεγαλομύστακας. Ο Αναστάσης όμως, είναι ερωτευμένος κι έτοιμος να διαβεί της εκκλησιάς την πόρτα σύντομα με την αγαπημένη του, όπως ο ίδιος αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό στην «Espresso».

Περιζήτητοι τριαντάρηδες και σαραντάρηδες της Βουλής, που δικαίως κάνουν τα κορίτσια να ψάχνουν τα βιογραφικά τους, αναζητούν νύφες. Οσες πιστές προσέλθετε. Αλλωστε, ως γνωστόν, η εξουσία είναι ιδιαίτερα αφροδισιακή.

Δημήτρης Τζανακόπουλος

tzanakopoylos

❱❱ Περιζήτητος εργένης αλλά και «νούμερο ένα» στο κυβερνών κόμμα είναι ο 36χρονος υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Από καιρού εις καιρόν τού χρεώνουν σχέσεις, εντούτοις ο ίδιος δεν φαίνεται να βιάζεται να βάλει βέρα στο δεξί.

Μπροστά του ανοίγεται μακρύς και μάλλον ανθοστόλιστος ο δρόμος της πολιτικής, καθώς μπήκαν ήδη γερά θεμέλια, γεγονός που τον καθιστά θελκτικότατο γαμπρό. Ο Δημήτρης το ξέρει αυτό και κρατά χαμηλούς τόνους. Γνωρίζει επίσης ότι κάπου εκεί έξω η… τυχερή περιμένει.

Μάριος Κάτσης

katsis 1

❱❱ Είναι ο πιο μικρός της Βουλής (33 ετών), κι άρα λογικό να είναι ακόμη εργένης. Ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ γεννήθηκε το 1985 στον Αγιο Βλάσιο Θεσπρωτίας και κατοικεί στο Γραικοχώρι.

Ο απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης του τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών εκτός πολιτικής ζει ακριβώς όπως οι άντρες της ηλικίας του, δηλαδή μπαράκια, ποδόσφαιρο κι ωραίες κοπέλες να τον τριγυρίζουν.

Γιάννης Κεφαλογιάννης

alles kefalogiannhs 2

❱❱ Είναι πανύψηλος και μόλις 36 ετών, αν και οι γυναίκες τον κάνουν μεγαλύτερο. Ο βουλευτής Ρεθύμνου της Ν.Δ. κατάγεται από τα Ανώγεια, τέλειωσε τη Νομική και έκανε σπουδές στο πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης και στο Χάρβαρντ. Στη Βουλή, για ένα φεγγάρι, οι πληροφορίες έλεγαν ότι είχε σχέση με τη βουλευτίνα της Ν.Δ. Αννα Ασημακοπούλου, που μάλλον δεν ευδοκίμησε. Στο παρελθόν, όταν είχε μόλις εκλεγεί βουλευτής της Ν.Δ., γνώρισε και ερωτεύτηκε μία Κρητικιά, μέλος επιφανούς οικογένειας του Ρεθύμνου. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, όμως πάνω στις προετοιμασίες, εντελώς ξαφνικά, αποφάσισε να το διαλύσει.

Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος

meikopoylos

❱❱ Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία Βόλου. Είναι 34 ετών. Η οικογένεια του βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ έχει αριστερές καταβολές. Ο μπαμπάς του είναι γιατρός και η μαμά του συνταξιούχος υπάλληλος τραπέζης.

Ο Αλέξανδρος σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία στο Πάντειο. Οι φίλοι του λένε ότι η εργένικη ζωή ταιριάζει πολύ στον Αλέξανδρο και δύσκολα θα έβγαινε από αυτή. Οι γυναίκες όμως έχουν άλλη άποψη, γι’ αυτό και τα φλερτ γύρω του δίνουν και παίρνουν!

{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...