Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Πέτρος Πολυχρονίδης: Ενας νικητής μού έφερε σε ταψί χειροποίητη κολοκυθόπιτα!

❱❱ Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μιλάει για τον «Τροχό της τύχης» στο Star και τους ακρίτες που θα φιλοξενήσει τις ημέρες των εορτώνΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Πέμπτη σεζόν που Ο «Τροχός της τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη καθηλώνει καθημερινά τους τηλεθεατές στις 18.40 στο Star. Σε ένα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων βρήκαμε τον δημοφιλή παρουσιαστή, ο οποίος με πολλή χαρά μάς μίλησε για την επιτυχία της παραγωγής, αλλά και τα χριστουγεννιάτικα επεισόδια και τα δώρα που έρχονται…

«Το “Game of thrones” μπορεί να σταματήσει, εμείς -και σας το υπογράφω- ως “Τροχός της τύχης” θα συνεχίσουμε. Κάνοντας έναν απολογισμό και της χρονιάς που σε λίγο θα μας αποχαιρετήσει, έχω να πω ότι ο “Τροχός” αποδεικνύει ότι ένα τηλεπαιχνίδι, αν αγαπηθεί από τον κόσμο, μπορεί να στεριώσει στην ελληνική τηλεόραση με οποιονδήποτε ανταγωνισμό και να γίνει συνήθεια. Το κοινό έχει ανταμείψει τη συνέπειά μας στην ουσιαστική ψυχαγωγία και μας επιβραβεύει με ποσοστά τηλεθέασης που είναι πιο υψηλά από τα πρώτα χρόνια προβολής του παιχνιδιού. Απίστευτο; Και όμως αληθινό» αναφέρει.

Αλήθεια, έχει κρατήσει επαφές με τους νικητές του τηλεπαιχνιδιού; «Οχι, δεν έχω κάνει νέα φιλαράκια. Αλλά όσοι έχουν κερδίσει έχουν κάνει αυτό που μου είχαν τάξει. Θυμάμαι έναν νικητή που μου έφερε σε ταψί χειροποίητη κολοκυθόπιτα, μια κοπέλα που μου έπλεξε μπλούζα, μια κυρία που μου έφερε βάζα με γλυκά του κουταλιού» μας λέει και συμπληρώνει: «Ο “Τροχός” έχει αναδείξει μέσα από 2.700 παίκτες 900 νικητές σε 900 επεισόδια που προβλήθηκαν σερί. Κι επειδή οι αριθμοί έχουν τη δική τους αλήθεια, φανταστείτε ότι ο παλιός “Τροχός της τύχης”, που προβλήθηκε από δύο κανάλια, το Mega και τον ΑΝΤ1, με τους Πολυχρονίου, Κατρανίδη, Χαϊκάλη, Κουτράκη ως παρουσιαστές δεν είχαν φτάσει τα 800 επεισόδια».

Το κοινό

Τι κάνει, άραγε, το κοινό να πηγαίνει στον «Τροχό της τύχης»; «Το 95% των παικτών έρχεται για οικονομικούς λόγους. Το 5% έρχεται απλώς για να εκτεθεί στην TV και να διασκεδάσει. Ολοι θέλουν τα ευρώ και το αυτοκίνητο» τονίζει και συμπληρώνει: «Τα περισσότερα νέα παιδιά που έρχονται το κάνουν γιατί τον επόμενο χρόνο ετοιμάζονται να παντρευτούν! Παίζουν, λοιπόν, για να μαζέψουν λεφτά για τον γάμο τους. Δεν είναι πολύ ρομαντικό; Οσο για τους πιο μεγάλους σε ηλικία παίκτες, έρχονται να γυρίσουν τον τροχό, για να μπαλώσουν… τρύπες στην Εφορία, στο ενοίκιο, στη ΔΕΗ».

Στις γιορτές το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι θα είναι πολύ ιδιαίτερο: «Θα φέρουμε παίκτες από τα πιο ακριτικά μέρη της χώρας. Θα έρθουν στο στούντιο εκείνοι που φυλάσσουν τα σύνορά μας. Με δικά μας έξοδα. Από τη Θράκη μέχρι το Καστελόριζο, από τα νησιά μας που ζουν πάνω τους δέκα θαρραλέες ψυχές. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι που κατοικούν σε χωριά κοντά στις Πρέσπες, στους Φούρνους, στις κορυφές των βουνών και δίπλα στις αγριεμένες θάλασσες είναι οι αληθινοί celebrities της ζωής και αυτοί θέλω να γυρίσουν τον τροχό… Για να μας πάνε όλα πρίμα από τη θετική τους ενέργεια!».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα