Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ανίκητος ο Τζόρβας!

Ο πορτιέρο των φιλοξενουμένων κατέβασε ρολά και χάρισε χθες στην ομάδα του τον «χρυσό» βαθμό.

Ο ΠΑΟΚ είχε τις φάσεις και ο Απόλλωνας τον Τζόρβα! Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς έκανε χθες στην Τούμπα 30 τελικές για γκολ, έπαιξε με παίκτη περισσότερο για ένα ημίχρονο, αλλά στο τέλος νίκη δεν γεύτηκε. Ο 31χρονος πορτιέρο κατέβασε ρολά μπροστά από την εστία του (15 επεμβάσεις) κι έτσι ήρθε μοιραία για τον «Δικέφαλο του Βορρά» η πρώτη εντός έδρας ισοπαλία (0-0) που τον αφήνει οκτώ βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Από την άλλη, η «ελαφρά ταξιαρχία» πήρε τον πρώτο της βαθμό μακριά από τη Ριζούπολη και συνεχίζει τη μάχη για παραμονή.


Το χθεσινό ματς ήταν επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων. Ειδικά από το 40ό λεπτό, όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής (με δεύτερη κίτρινη) του Μίνγκα. Ο ΠΑΟΚ πίεζε πολύ, έφτανε εύκολα μέχρι την αντίπαλη περιοχή, αλλά τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα δεν είχε! Μία φορά κατέληξε η μπάλα στο τέρμα, στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Νέτσιντ με κεφαλιά σημάδεψε το δεξί «παραθυράκι» της εστίας του Τζόρβα, αλλά ο Κύζας ακύρωσε το γκολ γιατί θεώρησε ότι υπήρξε επιθετικό φάουλ του Αθανασιάδη.


Σκασμένος με την αστοχία των παικτών του εμφανίστηκε μετά το ματς ο Χουμπ Στέφενς, ενώ πρόσθεσε με έμφαση: «Με τους βαθμούς που έχουμε συγκεντρώσει δεν είμαστε πρώτοι. Νομίζω μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα συμβαίνει αυτό». «Θέλει και τύχη, αλλά με τη δουλειά που κάναμε αξίζαμε να πάρουμε κάτι απ’ αυτό το παιχνίδι» τόνισε στον αντίποδα ο Λόρι Σάντσεζ.


ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλας (72′ Νέτσιντ), Βίτορ, Λάζαρ, Τζιόλης (59′ Κατσουράνης), Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης (59′ Βούκιτς), Αθανασιάδης


ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λόρι Σάντσεζ): Τζόρβας, Δεληζήσης, Κανακούδης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Πετρόπουλος (76′ Τσιλιγκίρης), Αλβάρεζ, Μίνγκας, Μπάρκογλου (58′ Παπαζαχαρίας), Αργυρόπουλος (λ.τρ. 21′ Χατζηζήσης), Τσοκάνης.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα