Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 2-3 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Προχωρήστε σε πιο ουσιαστικές για εσάς σχέσεις και μη μένετε στην επιφάνεια. Εάν περνάει από το χέρι σας…

ΚΡΙΟΣ: Προχωρήστε σε πιο ουσιαστικές για εσάς σχέσεις και μη μένετε στην επιφάνεια. Εάν περνάει από το χέρι σας, αναβάλλετε για αργότερα σοβαρές συζητήσεις. Κάντε μια προσπάθεια να δικαιολογήσετε τη συμπεριφορά ενός καλού σας φίλου.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι νέοι στόχοι που θα θέσετε θα απαιτήσουν από εσάς μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τα κοινά που σας ενώνουν με τους φίλους σας. Μην επιστρέφετε σε θέματα του παρελθόντος, τα οποία ήδη έχετε εξαντλήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίζουν να ξεμπερδεύουν τα πράγματα και πορεύεστε χωρίς βιασύνες και υπερβολές στις κινήσεις σας. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις σας θα ευνοούνται, ενώ θα έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε ένα μέτρο. Μην παρασυρθείτε και μην μπλεχτείτε σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Προτιμήστε να βρεθείτε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους, που σας αγαπούν και το ξέρετε.

ΛΕΩΝ: Με σύνεση και λογική θα προωθήσετε ό,τι για πολύ καιρό καθυστερούσε είτε στον επαγγελματικό σας τομέα είτε στον συναισθηματικό, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτείτε και να τα αφήσετε όλα στην τύχη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε ανοίγματα, επεκτατικές κινήσεις και ρίσκα, εάν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας, γιατί η πτώση των εσόδων σας δεν είναι κάτι που το θέλετε, ειδικά τώρα που τα πάτε τόσο καλά.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιμένετε σε γεγονότα που δεν σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά και σας μπλοκάρουν. Μην εξαντλήσετε όλες σας τις δυνάμεις στα επαγγελματικά σας θέματα. Επανεξετάστε τα αισθήματά σας απέναντι σε ένα πρόσωπο που αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν προσπαθήσετε να είστε εκδικητικοί με κάποιους λόγω ζήλιας, θα το μετανιώσετε. Προβείτε σε αλλαγές ύστερα από μια σύντομη φάση αναθεωρήσεων. Δώστε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή κάνοντας αυθόρμητες κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανεβείτε ψυχολογικά προετοιμάζοντας ένα όμορφο ραντεβού με τον σύντροφό σας. Ξεκινήστε να κάνετε θετικές σκέψεις για να απολαύσετε τα αποτελέσματα των αλλαγών. Μπείτε στην ουσία των πραγμάτων και μην ασχολείστε με λεπτομέρειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιβάλλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές σας ενέργειες. Οι εργασίες που θα κάνετε στο παρασκήνιο θα σας κάνουν νικητές την κατάλληλη στιγμή. Αλλάξτε δρόμο, αν νομίζετε ότι έχετε δοθεί σε μια σχέση που σας οδηγεί σε αδιέξοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η κάλυψη των άμεσων αναγκών σας θα γίνει με τη βοήθεια της οικογένειάς σας. Μοιράστε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας και τοποθετήστε τους σε θέσεις που τους ταιριάζουν. Βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις και κερδίστε αυτά που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφού δεν έχετε να χάσετε τίποτα, δώστε μια δεύτερη ευκαιρία εκεί που πρέπει. Ανακαλύψτε νέες μεθόδους ανάπτυξης, γιατί, παρόλο που θα υπάρχουν αρκετές επιτυχίες, θα διαπιστώσετε και ορισμένες ελλείψεις, που θα πρέπει να τις καλύψετε με περισσότερη εργασία.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...