Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 2 Μαΐου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τολμήστε αλλαγές σε καταστάσεις του παρελθόντος που φρενάρουν την εξέλιξή σας και κανονίστε ορισμένα θέματα που…

ΚΡΙΟΣ: Αντικρίστε κατάματα την πραγματικότητα και αντιμετωπίστε την ως έχει, για να κατευθυνθείτε σωστά στο παρόν και να μην κάνετε συνέχεια αναδρομές στο μέλλον. Προσαρμόστε το πρόγραμμά σας σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οταν δίνονται μάχες, υπάρχουν λάφυρα, αλλά υπάρχουν και ζημιές. Βρείτε μέσα σε αυτή την τρέλα χρόνο και για εσάς, φροντίζοντας να ξεκουραστείτε για να αποφορτίσετε το νευρικό σας σύστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εχετε βάλει σκοπό να ενισχύσετε τα οικονομικά σας και πολύ καλά κάνετε. Χαράξτε μια καινούργια τακτική, αφήνοντας στην άκρη λάθη και υπερβολές του παρελθόντος. Ενα φιλικό πρόσωπο θα παίξει καταλυτικό τρόπο σε μια συζήτηση που θα έχετε με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή το θέμα δεν είναι να καλύπτετε επαρκώς μόνο τις καθημερινές ανάγκες, πρέπει να αποφασίσετε να κάνετε σημαντικές και αποδοτικές αλλαγές στον οικονομικό σας τομέα. Τολμήστε μια υγιή ανανέωση στην ερωτική ζωή και αντιμετωπίστε τη με νέο πνεύμα.

ΛΕΩΝ: Με επίμονη προσπάθεια και ευσυνείδητη εργασία θα τα βγάλετε πέρα επάξια, ακόμα κι αν αυξηθούν τα έξοδά σας ή αν τα έσοδά σας δεν είναι αντάξια των προσδοκιών σας. Στηριχθείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι υποχωρήσεις θα αρχίσουν να γίνονται το μεγαλύτερο όπλο σας. Συμβαδίστε με τους άλλους και αισθανθείτε πως μπορείτε να μοιραστείτε πράγματα μαζί τους. Αντιμετωπίστε τα μαχαιρώματα που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο με ευπρέπεια και ανωτερότητα.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να είστε πιο δοτικοί χωρίς να φρενάρετε το μέλλον σας. Θα ξυπνήσουν αρκετά απωθημένα σας, αλλά βρίσκεστε κοντά στο να κλείσετε συναισθηματικούς κύκλους. Για να αποφύγετε περαιτέρω προβλήματα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακολουθήστε μεθόδους που μπορεί να σας βοηθήσουν σημαντικά στις συνεργασίες και να σας προφυλάξουν από άσκοπους κινδύνους στα επαγγελματικά σχέδιά σας. Ελέγξτε τον ενθουσιασμό σας γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προσπαθήσετε να αντεπεξέλθετε σε όλες τις απαιτήσεις των ανωτέρων σας, γιατί κινδυνεύετε να εξαντληθείτε. Επικεντρωθείτε σε θέματα οικογενειακά που επιζητούν λύση. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με ευγενικό τρόπο μια δύσκολη κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τολμήστε αλλαγές σε καταστάσεις του παρελθόντος που φρενάρουν την εξέλιξή σας και κανονίστε ορισμένα θέματα που δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε τη ζωή σας. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα αρχίζουν να σας αποδίδουν αυτά που περιμένατε εδώ και καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην υποχωρείτε σε θέματα που έχετε κουραστεί να πετύχουν, αλλά αγωνιστείτε για το δίκιο σας και μην επιτρέψετε στους οικείους σας να εκμεταλλευτούν την αδυναμία που τους έχετε. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες σας δοθούν, γιατί μπορεί να παρατηρηθεί κινητικότητα στο πορτοφόλι σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε ένα νέο πρόγραμμα για να βάλετε σε τάξη τα επαγγελματικά σας θέματα και προσδιορίστε τη θέση σας σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις. Αποφύγετε με κάθε τρόπο παιχνίδια εξουσίας που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...