Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ο Μουτσινάς πήγε σε βάφτιση και έκλεψε τη δόξα από τη νονά Καινούργιου

❱❱ Πήγε καλεσμένος σε βάφτιση και έγινε το πρόσωπο της ημέρας!

Μπορεί σε αυτό το event οι πρωταγωνίστριες να ήταν η νεοφώτιστη Μαλένα και η γοητευτική νονά της, η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Νίκος Μουτσινάς!

Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στη βάφτιση της κόρης της αρχισυντάκτριάς του Αγγελικής Γιαννοπούλου. Στο γεύμα μετά το μυστήριο τον περίμενε μια έκπληξη, αφού κατέφθασε στο τραπέζι του άλλη μία τούρτα -από τις πολλές που έχει δεχτεί τις τελευταίες μέρες-, που έγραφε «Καλό μεσημεράκι», τον τίτλο της εκπομπής που θα παρουσιάζει στον Σκάι, και τα κεράκια είχαν τον αριθμό 22!

Ο Νίκος χάρηκε πολύ για την έκπληξη και σχολίασε στο Instagram: «Εγώ ήρθα στη βάφτιση της κόρης σου κι εσύ μου έκανες έκπληξη μια τούρτα για τα γενέθλιά μου! Ρε, Αγγελική… Πόσο σε αγαπάω, ρε Αγγελική…»

Τις εντυπώσεις έκλεψε με την κομψή παρουσία της και η νονά Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έγινε δεύτερη φορά πνευματική μητέρα! Με nude μακρύ φόρεμα, ήταν χάρμα οφθαλμών και έλαμπε από ευτυχία.

Και γιατί να μη λάμπει, αφού μιλώντας στο «People» για τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη – Παναγόπουλο δήλωσε: «Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου»!

Η παρουσιάστρια, που κάνει σήμερα πρεμιέρα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open, ξόρκισε στην ίδια συνέντευξη και το παρελθόν της. «Ωραία η δουλειά, ωραία και η δημοσιότητα κάποιες φορές, αλλά επιθυμώ πια την ιδιωτικότητά μου. Γιατί στο παρελθόν έχω κάνει πολλά λάθη. Διαβάζω παλαιότερες συνεντεύξεις μου και σκέφτομαι “Θεέ μου, τι μπούρδες έχω πει;”. Εδινα βαρύγδουπους τίτλους για ανθρώπους που δεν υπάρχουν πια στη ζωή μου και αναρωτιέμαι “γιατί ήμουν τόσο αφελής;”» είπε.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα