Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Στο σκαμνί ιερέας για δημόσια λεκτική βία κατά πολιτικών λόγω του Μακεδονικού

❱❱ Να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη κλήθηκε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα στη Ρόδο π. Χρήστος Σιάννας, μετά το εμπρηστικό κήρυγμά του προς τους πιστούς με το οποίο εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των πολιτικών της χώρας.

Ο ιερέας παραπέμπεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου με την κατηγορία της δημόσιας προτροπής σε βία, έπειτα από αναφορά του γενικού γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού, καθώς όσα είπε τον Ιούνιο του 2018 μέσα στην εκκλησία είχαν προκαλέσει αίσθηση και πήραν πανελλήνια δημοσιότητα.

«Είναι μια ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Χθες οι προδότες υπόγραψαν, πούλησαν τη Μακεδονία μας» είχε πει μεταξύ άλλων, ενώ σε ένα άλλο σημείο είχε τονίσει: «Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία υπόγραψαν όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήραν να διοικήσουν και να διαλύσουν, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας. (…) Σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και Βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπόγραψαν θα πάνε να διασκεδάσουν τη μεγάλη τους επιτυχία. Αυτοί, λοιπόν, οι άνθρωποι οι άθεοι, είναι ένα τίποτα, είναι μια χούφτα προδότες» είχε πει χαρακτηριστικά ο παπάς, ο οποίος μάλιστα προέτρεψε τους πιστούς να… φτύσουν όποιον πολιτικό δουν!

«Οποιον πολιτικό δείτε φτύστε τον, αλλά ούτε και το σάλιο σας αξίζει γι’ αυτά τα κοπρόσκυλα, γιατί είναι τεμπέληδες, είναι αλήτες, με όλη τη σημασία της λέξεως»!

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, για όλα αυτά θα κριθεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι στη Ρόδο ο συγκεκριμένος ιερέας έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «ο προστάτης των φτωχών», καθώς βοηθάει εδώ και χρόνια όσους έχουν ανάγκη.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα