Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ο Λαζόπουλος δίνει ραντεβού με τον Κούγια στα δικαστήρια

❱❱ «Πύρινες» ατάκες Λαζόπουλου που δικαιώνουν την «Espresso» στην πρεμιέρα του «Αλ τσαντίρι»Ραντεβού στα δικαστήρια έκλεισε ο Λάκης Λαζόπουλος με τον Αλέξη Κούγια, μιλώντας προχθές το βράδυ, για πρώτη φορά δημόσια, την επίθεση του ποινικολόγου εναντίον του στο Αθηνών Αρένα τα ξημερώματα του Σαββάτου 2 Μαρτίου.

«Στα τόσα εκατομμύρια μηνύσεις που έχω φάει, είναι η πρώτη φορά που αποφάσισα να ακολουθήσω τη νομική οδό. Σπούδασα Νομική και ξέρω ότι μόνο έτσι μπορώ να υπερασπίζομαι τη δουλειά μου. Για τη δουλειά μου το κάνω και για το δικαίωμά μου να κάνω σάτιρα. Και δεν θα μπορεί κανείς να με εμποδίσει να την κάνω. Και ούτε θα με σπρώχνει κανείς ούτε θα μου χώνει τα χέρια του στα μούτρα μου ούτε θα με απειλεί» σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος διά μικροφώνου στην πρεμιέρα του «Αλ τσαντίρι νιουζ» στο Open, που μεταδόθηκε απευθείας από το νυχτερινό κέντρο Ακτή Πειραιώς. 

Ο καλλιτέχνης, μάλιστα, επιβεβαίωσε την «Espresso» και το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της 4ης Μαρτίου σχετικά με την αντίδραση της Μαρινέλλας, η οποία ήταν παρούσα στο επεισόδιο με τον μαινόμενο ποινικολόγο και του φώναξε να κάνει πίσω.

«Η φασαρία της μύγας»

«Βλέπω τους σερβιτόρους, τους κάνω νόημα να τον απομακρύνουν λίγο, γιατί αυτός κάνει πάντα τη φασαρία της μύγας πριν από τη μυγοσκοτώστρα. Κρατάω την ψυχραιμία μου, όπως πάντα, γιατί ξέρω ότι, αν σηκωθώ, θα γίνει καβγάς, που το επιθυμεί, θα χαλάσει το πρόγραμμα… Είναι όλοι αναστατωμένοι, του λέει η Μαρινέλλα “πάρε δρόμο, ρε”. Γυρίζω το κεφάλι μπροστά, είναι από πίσω μου και χτυπιέται, βρίζει, ουρλιάζει, λέει της… Παναγιάς τα μάτια» περιέγραψε ο Λάκης από το stage του «Τσαντιριού» του.

Να θυμίσουμε ότι την ημέρα του εν λόγω δημοσιεύματος ο Αλέξης Κούγιας έστειλε εξώδικο στην «Espresso», το οποίο μάλιστα έσπευσε να μοιράσει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. «Σας προσκαλώ όπως εγγράφως μου απαντήσετε ποιος σας έδωσε την ψευδή είδηση ότι δήθεν η Μαρινέλλα, της οποίας -σημειωτέον- έχω υπάρξει δικηγόρος και η οποία είναι και κουμπάρα μου, γιατί βάπτισε χριστιανή ορθόδοξη (ήταν εβραϊκής θρησκείας) την αείμνηστη πρώτη γυναίκα μου και μας πάντρεψε, συμμετείχε δήθεν στο επεισόδιο μεταξύ εμού και του Λαζόπουλου, και δήθεν απευθύνθηκε σε εμένα και μου είπε “κάνε πίσω, ρε”» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο εξώδικό του ο κ. Κούγιας. 

Στην προχθεσινή πρεμιέρα του, πάντως ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε και για την… ιστορία της κόντρας του με τον ποινικολόγο, αναφέροντας: «Οι ιστορίες δεν γράφονται βιαστικά. Είναι λογικό κάποιοι άνθρωποι να μην αντιλαμβάνονται τη σάτιρα, αλλά δεν τον έβαλα εγώ να πηδάει μάντρες, δεν τον έβαλα εγώ να… τακουνιάζεται με τη γυναίκα του και να βγαίνει έξω, δεν τον έβαλα εγώ να πλακώνεται κάθε τρεις και μία στα γήπεδα».

Οι ουρές στο ψιλόβροχο, το κομπολόι-δώρο και η τρέλα για τον Αργυρό

Το κοινό περίμενε την επιστροφή του Λάκη πώς και πώς! Η ουρά έξω από την Ακτή Πειραιώς έφτανε τα πολλά μέτρα και κανείς -ανεξαρτήτως ηλικίας- δεν κουνιόταν από τη θέση του, παρά το ψιλόβροχο, μέχρις ότου άκουγε το όνομά του για να μπει στον χώρο και να απολαύσει το πρώτο «Τσαντίρι» της νέας εποχής.

Πέρα από τις τουαλέτες που δημιούργησε με μεράκι ο σχεδιαστής Τάκης Γιαννέτος για τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη, η ενδυματολόγος της εκπομπής Κατερίνα Παπανικολάου φρόντισε και για τα άλλα δύο κοστούμια που φορούσε ο δημιουργός και ήταν ραμμένα στο χέρι, ειδικά για την πρεμιέρα του. 

Στη θέα της αγαπημένης του Ανθούλας ο οικοδεσπότης ενθουσιάστηκε! Κάθισε δίπλα της, αντάλλαξαν φιλιά και εκείνη έβγαλε από την τσάντα της ένα κομπολόι και του το χάρισε.

14 15 f9 img 7872
Η κυρία Ανθούλα

Η διευθύντρια προγράμματος του Open Αλκηστις Μαραγκουδάκη σηκώθηκε και χόρεψε στη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος ύστερα από προτροπή του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο αδερφός του Λάκη Λαζόπουλου, Κώστας, ο οποίος έχει αναλάβει και την παραγωγή της εκπομπής, ήταν πάντα δίπλα, ενώ η μακιγιέζ Κερασία Κούη σε κάθε διάλειμμα φρέσκαρε το μακιγιάζ του Λάκη, που εξαφανιζόταν από τον πολύ χορό.

Οι θαυμάστριες του Κωνσταντίνου Αργυρού τον… τρέλαναν στις selfies!

14 15 f8 img 7869
Ο Αργυρός με τη συντάκτρια της «Espresso» Μαρία Ανδρέου

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...