Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ευγενία Δημητροπούλου: «Εδωσα πολλές ευκαιρίες»

❱❱ Η Δημητροπούλου μίλησε για τον χωρισμό της το περασμένο καλοκαίρι από  τον ΚούρκουλοΓια το τέλος της σχέσης της με τον Αλκι Κούρκουλο μίλησε ανοιχτά η Ευγενία Δημητροπούλου. 

Η όμορφη ηθοποιός, που το περασμένο καλοκαίρι χώρισε οριστικά από τον γοητευτικό συνάδελφό της, με τον οποίο ήταν ζευγάρι για τέσσερα χρόνια, αναφέρθηκε πρώτη φορά δημόσια στους λόγους που οδήγησαν σ’ αυτό, αλλά και στον τρόπο που βίωσε η ίδια τη μεγάλη αλλαγή στα συναισθηματικά της.

«Προτού φύγω από μια σχέση δίνω πολλές ευκαιρίες. Αλλά αν πω “τελείωσε”, είναι οριστικό. Βέβαια, καμιά φορά είναι πιο δύσκολο να δώσεις τέλος όταν δεν υπάρχει συγκεκριμένο γεγονός που κλονίζει τη σχέση σου» δήλωσε στο «People» και συνέχισε: «Θα πω μόνο ότι ο πρώτος καιρός (σ.σ.: μετά τον χωρισμό) ήταν όντως περίεργος και κάπως ιδιαίτερος. Πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως γράφονται ή συζητιούνται. Μπορώ, όμως, πια να πω ότι είμαι καλά και ότι το καθετί που μας συμβαίνει πρέπει να το δεχόμαστε και να πηγαίνουμε σοφότεροι παρακάτω. Ετσι θέλω να βλέπω το ποτήρι, μισογεμάτο. Και να κρατάω στην καρδιά μου την αγάπη και τα θετικά πράγματα. Δεν υπάρχει λόγος για αρνητικά συναισθήματα».

Οσο για το ενδεχόμενο μιας νέας γνωριμίας; Η Ευγενία τόνισε: «Δεν θέλω να είμαι προγραμματισμένη σ’ αυτό το κομμάτι. Η ζωή σε πάει όπου εκείνη θέλει και καθετί είναι ευπρόσδεκτο. Αυτό που με συγκινεί βαθιά και ακουμπά μέσα μου είναι το να βρω έναν σύντροφο ζωής».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα