Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Σημεία ζωής έδωσε η κόρη του Τζάκσον

❱❱ Πηγές από το περιβάλλον της τονίζουν ότι η Πάρις πράγματι νοσηλεύτηκε, όχι όμως για απόπειρα αυτοκτονίαςΗ Πάρις Τζάκσον εμφανίστηκε χαμογελαστή δίπλα στον σύντροφό της σε κινηματογραφική πρεμιέρα στο Χόλιγουντ, δίνοντας σημεία ζωής σε ακόμα μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις φήμες περί απόπειρας αυτοκτονίας. 

Ωστόσο, παρά την κατηγορηματική άρνηση της 20χρονης κόρης του Μάικλ Τζάκσον, νέες πληροφορίες επιμένουν ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και πως είναι εξαρτημένη από ναρκωτικά.

Το βράδυ της Δευτέρας η Πάρις Τζάκσον περπάτησε στο κόκκινο χαλί του κινηματογράφου Arclight Hollywood, στον οποίο προβλήθηκε πρώτη φορά η ταινία «The Dirt». Δίπλα της στεκόταν το αγόρι της Γκάμπριελ Γκλεν, ο οποίος συμμετέχει μαζί της στο συγκρότημα The Soundflowers. Η 20χρονη χαμογελούσε ευγενικά στους φωτογράφους, προσπαθώντας όσο μπορούσε να φαίνεται ευδιάθετη, ώστε να δείξει για άλλη μία φορά πως η πληροφορία που δημοσίευσε το Σάββατο το ΤΜΖ, ότι νοσηλεύτηκε ύστερα από απόπειρα δολοφονίας, δεν ίσχυε.

Είχαν προηγηθεί η εμφάνισή της με μπουφάν που έγραφε τη φράση «Είμαι καλά» και η οργισμένη διάψευσή της στο twitter. Ατομα του κύκλου της άφησαν να διαρρεύσει στο αμερικανικό «People» ότι η Πάρις πράγματι νοσηλεύτηκε, όχι όμως για απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά επειδή «είχε ένα ατύχημα».

Το ΤΜΖ όμως επιμένει και σε νέο ρεπορτάζ του επικαλείται κοντινούς ανθρώπους της 20χρονης για να υποστηρίξει ότι η Πάρις Τζάκσον αρνείται να λάβει τη βοήθεια ψυχιάτρου ή να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης, παρά την επιμονή του μάνατζέρ της.

Οπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, η ψυχολογική κατάσταση της κόρης του Μάικλ Τζάκσον επιδεινώθηκε μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και τη… χιονοστιβάδα κατηγοριών εις βάρος του πατέρα της για παιδεραστία. Το ΤΜΖ προσθέτει ότι η κατάστασή της χειροτερεύει λόγω της εξάρτησής της από τα ναρκωτικά.

Αποκαθηλώνει τον «βασιλιά» σκηνοθέτης των βιντεοκλίπ του

spl372277 015

«Πιστεύω σχεδόν κάθε λέξη» από όσα ειπώθηκαν από τον Γουέιντ Ρόμπσον και τον Τζέιμς Σέιφτσακ στο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», δήλωσε ο Αυστριακός σκηνοθέτης Ρούντι Ντόλεζαλ (φωτό πάνω), ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Μάικλ Τζάκσον σε πολλά βιντεοκλίπ του.
Μιλώντας στη «New York Post», ο 61χρονος χαρακτήρισε «λαμπρή δουλειά» το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το ΗΒΟ, σπεύδοντας να προσθέσει ότι «αν καταστραφεί ο θρύλος του Μάικλ Τζάκσον» λόγω των κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση μικρών αγοριών, «ο μοναδικός υπεύθυνος θα είναι ο ίδιος ο Μάικλ Τζάκσον και κανένας άλλος».
Ο Ντόλεζαλ θέλησε, επίσης, να δικαιολογήσει τους δύο άνδρες που στο ντοκιμαντέρ κατηγορούν τον αποκαθηλωμένο πλέον βασιλιά της ποπ και δέχονται πυρά από θαυμαστές του καλλιτέχνη, επειδή «άλλα έλεγαν παλιά και άλλα τώρα». Ο Ντόλεζαλ υποστήριξε ότι «καταλαβαίνει για ποιον λόγο άλλαξαν τη μαρτυρία τους», έχοντας στο παρελθόν αρνηθεί δημόσια ότι ο Τζάκσον τούς παρενόχλησε σεξουαλικά. Ωστόσο ο σκηνοθέτης απέφυγε να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...