Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

«Εδεσε πάλι το γλυκό» για Αραβανή – Οικονομόπουλο

❱❱ Αραβανή και Οικονομόπουλος πήγαν μαζί σε κοπή πίτας και σε γλέντι στα νότια προάστια

Κρίση ήταν και πέρασε! Η Ευαγγελία Αραβανή συνόδευσε τον Νίκο Οικονομόπουλο, το βράδυ της Δευτέρας, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των επιχειρήσεων του Γιάννη Τσακουμάκου σε γνωστό bar-restaurant στο Χαϊδάρι.

Με την εν λόγω κοσμική εμφάνισή τους, ο δημοφιλής τραγουδιστής και η λαμπερή παρουσιάστρια θέλησαν προφανώς να στείλουν κι ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι άφησαν πίσω τους όποιες δυσκολίες αντιμετώπισαν πρόσφατα και πλέον προχωρούν μαζί μπροστά.

Το γεγονός ότι το ζευγάρι βάδιζε αισίως στον δρόμο της επανασύνδεσης αποκαλύψαμε και στο προχθεσινό φύλλο, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες που τράβηξε άνθρωπος της «Espresso» από το γλέντι της Ευαγγελίας την περασμένη Παρασκευή στο Κέντρο Αθηνών, όπου τραγουδάει ο Νίκος.

Στο καμαρίνι του

Οπως αναφέραμε στο σχετικό ρεπορτάζ, με το που τελείωσε ο καλλιτέχνης το πρώτο πρόγραμμά του, η παρουσιάστρια πήγε στο καμαρίνι του, όπου έμεινε μέχρι που εκείνος ξαναβγήκε στην πίστα. Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι ότι έδεσε ξανά το… γλυκό το συγκεκριμένο βράδυ.

Κατά την εμφάνισή τους στο κοσμικό event στο Χαϊδάρι έδειχναν και οι δύο ευδιάθετοι και ερωτευμένοι. Ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στα νυχτερινά μαγαζιά του Γιάννη Τσακουμάκου και στενός φίλος της λαμπερής συζύγου Τζένης Τζιβεριώτη, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του με τα δύο ζευγάρια από την εκδήλωση για την κοπή της πίτας. Στο «κλικ» είναι και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θα ξεκινήσει σύντομα εμφανίσεις στο Estate μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο. «Και του χρόνου να είμαστε καλά. Κοπή πίτας 2019. Δεύτερο σπίτι, δεύτερη οικογένεια» σημείωσε ο Χάρης στη λεζάντα της φωτογραφίας, που δεν άργησε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η βραδιά, όμως, είχε και συνέχεια για τον Νίκο Οικονομόπουλο, την Ευαγγελία Αραβανή και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, που πέρασαν την είσοδο γνωστού μαγαζιού στα νότια προάστια, όπου κάθε Δευτέρα τραγουδάει ο Θοδωρής Φέρης, και διασκέδασαν εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα