Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Αγωνία για την κατάθεση της ερωμένης

❱❱ Αποκάλυψη-σοκ για παράνομη σχέση του καπετάνιου που δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες στην Κοιλάδα Ερμιονίδας τον Δεκέμβριο του 2014

Από την
Εύα Παπαδάτου

Με την αποκάλυψη μιας παράνομης σχέσης που είχε ο καπετάνιος Θανάσης Λάμπρου, ο οποίος δολοφονήθηκε με δύο πυροβολισμούς στον θώρακα και στο κεφάλι τον Δεκέμβριο του 2014 στην Κοιλάδα Ερμιονίδας, άρχισε χθες η δίκη σε δεύτερο βαθμό.

Ομως η κατάθεση της πρωτοεμφανιζόμενης ερωμένης του, που αναμένεται με αγωνία, θα δοθεί στην επόμενη συνεδρίαση, στις 22 Μαρτίου, καθώς η δίκη διακόπηκε! Στο εδώλιο κάθισε ξανά η 40χρονη χήρα Δήμητρα Βούλγαρη, που κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύζυγό της στην αυλή φιλικού προσώπου τους.

Η κατηγορούμενη πέρασε το κατώφλι του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου συνοδευόμενη από αστυνομικούς, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους. Κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας η χήρα του καπετάνιου αρνήθηκε την κατηγορία που της αποδίδεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, υποστηρίζοντας ότι τη μοιραία ημέρα δεν πήγε στο σπίτι του φίλου του, στην αυλή του οποίου βρέθηκε νεκρός ο Λάμπρου. Είπε, επίσης, ότι εδώ και τριάμισι χρόνια τιμωρείται για ένα έγκλημα το οποίο δεν έκανε, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της προέδρου του δικαστηρίου, η οποία την κάλεσε να πει την αλήθεια, προειδοποιώντας την:


Η μαύρη χήρα οδηγείται στο δικαστήριο. Ένθετη: Ο άτυχος καπετάνιος Θανάσης Λάμπρου

Πρόεδρος: «Είναι η τελευταία σας ευκαιρία. Αν δεν πείτε την αλήθεια, τελειώσατε».

Κατηγορούμενη: «Το γνωρίζω, δεν είμαι δολοφόνος».

Πρόεδρος: «Σκεφτείτε ότι έχετε ένα κοριτσάκι που έχασε τον πατέρα του και χρειάζεται τη μητέρα του»

Κατηγορούμενη: «Το γνωρίζω».

Πρώτη μάρτυρας κατέθεσε η αδελφή του θύματος Αθανασία Λάμπρου, η οποία τόνισε ότι πεποίθηση της οικογένειας του αδικοχαμένου Θανάση είναι πως η κατηγορούμενη ήταν αυτή που έδωσε τη χαριστική βολή. Κατόπιν ανέφερε ότι οι σχέσεις της με τη νύφη της ήταν αρχικά πολύ καλές, ώσπου έμαθε ότι η κατηγορούμενη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση όταν το θύμα έλειπε σε ταξίδια. Στη δίκη έχουν κληθεί να καταθέσουν περισσότεροι από 20 μάρτυρες, μεταξύ των οποίων η φερόμενη ως ερωμένη του Θανάση Λάμπρου, με την οποία φέρεται ότι είχε ανταλλάξει περισσότερα από 1.700 μηνύματα και τηλεφωνήματα. Η συγκεκριμένη είναι τρίτη στη λίστα των μαρτύρων, ενώ η πρόεδρος ζήτησε να ενταχθούν σε αυτήν ο πατέρας, η μητέρα, η αδελφή και ο γαμπρός της κατηγορουμένης, οι οποίοι σε πρώτο βαθμό δεν είχαν εμφανιστεί και δεν είχαν καταθέσει, και για τον λόγο αυτόν δεν είχαν κλητευθεί από το 6 f3 foto georgopoylosΕφετείο. Επίσης, έπειτα από αίτημα της υπεράσπισης αναμένεται να καταθέσει και ο δικαστικός πραγματογνώμονας Γιώργος Ραυτογιάννης προκειμένου να εξηγήσει γιατί δεν θα μπορούσε η Βούλγαρη να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο όπλο.

Μιλώντας στην «Espresso», ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής Γιώργος Γεωργόπουλος (fφωτό δεξιά) ανέφερε ότι χθες ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της αποδεικτικής διαδικασίας: «Εμείς ως πολιτική αγωγή εισφέραμε όλα τα στοιχεία που μπορούν να καταδείξουν την εκ νέου ενοχή της κατηγορουμένης. Και από την ίδια αναμένουμε την αποκάλυψη της πλήρους αλήθειας σχετικά με τον συνεργό της στο έγκλημα».

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...