Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Διπλό χτύπημα για τη Χρονοπούλου

❱❱ Η σταρ έχασε ξαφνικά τον φύλακα άγγελό της, που ήταν δίπλα της εδώ και δύο δεκαετίεςΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Ράκος η Μαίρη Χρονοπούλου! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου υπέστη διπλό… χτύπημα, αφού χρειάστηκε να φιλοξενηθεί σε κέντρο αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει τα κινητικά προβλήματά της, ενώ έχασε και τον φύλακα άγγελό της, τη Γεωργιανή βοηθό της, η οποία ήταν δίπλα της από το 2001 και τη στήριζε σε όλα τα μεγάλα προβλήματα και τις αρρώστιες της.

Πριν από λίγο καιρό η Λαμάρα, όπως είναι το όνομά της, επέστρεψε στην πατρίδα της. Μάλλον οριστικά τούτη τη φορά, καθώς η γυναίκα το 2015 είχε ξαναφύγει για τη χώρα της, αλλά γύρισε κοντά στην ηθοποιό ύστερα από ενάμιση χρόνο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, «η ηθοποιός μετά τη φυγή της Γεωργιανής βοηθού της δοκίμασε να συνεργαστεί με μια άλλη αλλοδαπή κοπέλα, αλλά δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε και τελικά… εξαφανίστηκε για περίπου ενάμιση μήνα από το σπίτι της στην Παιανία, κάνοντας τους φίλους της να ανησυχούν».

Οπως μας μετέφερε ο ίδιος άνθρωπος, «αυτό το διάστημα η ηθοποιός φιλοξενήθηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης, όπου έκανε θεραπεία για τα πολλά κινητικά, και όχι μόνο, προβλήματα που αντιμετωπίζει».

Σήμερα η αγαπημένη Μαίρη Χρονοπούλου βρίσκεται πάλι στο σπίτι της και, παρόλο που κάποιοι φίλοι της προσπαθούν να καλύψουν το κενό που άφησε η Λαμάρα, εκείνη νιώθει ακόμα μια φορά σαν… ακρωτηριασμένη.

Πάντως, οι δύο γυναίκες, που είναι τόσο πολύ δεμένες και επικοινωνούν σχεδόν κάθε βράδυ μέσω Skype, δεν αποκλείεται στο μέλλον να ξανασυναντηθούν στην Ελλάδα, ίσως σε ενδεχόμενες διακοπές της Λαμάρα στη χώρα μας.

«Οπως ξέρετε, εγώ δεν αυτοεξυπηρετούμαι και έχω απόλυτη ανάγκη τη βοήθεια ενός ανθρώπου. Η Λαμάρα δεν ήταν για εμένα μόνο η βοηθός μου στο σπίτι για όλες τις δουλειές και ο άνθρωπος που με κουράριζε. Ηταν φύλακας άγγελός μου, αφού βρισκόταν στο πλευρό μου σε όλους τους πόνους μου, στις οδύνες μου, ακόμη και στις ανακοπές μου, για να με τρέξει στα νοσοκομεία. Τα μισά από τα χρόνια που ήμασταν μαζί τα περάσαμε σε θεραπευτήρια στην Ελλάδα και στο Ισραήλ. Ηταν πάντα εκεί, δίπλα στο κρεβάτι μου. Αν δεν ήταν η Λαμάρα, δεν θα είχα επιβιώσει. Είχαμε μεγάλη ταύτιση, να πω ότι διαβάζαμε τα ίδια βιβλία και ακούγαμε την ίδια κλασική μουσική, και θα μου λείψουν οι συζητήσεις που κάναμε» είχε δηλώσει η Μαίρη Χρονοπούλου στην «Espresso» μετά το πρώτο φευγιό της βοηθού της στη Γεωργία το 2015.

Αλλά και η Λαμάρα, που είχε φωτογραφηθεί με την «κυρία της» αποκλειστικά για την εφημερίδα μας πριν από λίγα χρόνια, δήλωνε: «Είναι βιβλιοφάγος, όπως κι εγώ. Στη Γεωργία ήμουν βιβλιοθηκάριος και πάρα πολλές φορές μιλούσαμε για βιβλία και συγγραφείς που είχαμε διαβάσει και οι δύο, όπως είναι ο Κοέλιο. Υστερα από τόσα χρόνια στενής σχέσης τη βλέπω σαν δικό μου άνθρωπο…»

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα