Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Η Καρύδη νύφη με… τσαρούχια

❱❱ «Παντρεύεται» τον Νίκο Κουρή στη θεατρική παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος».

Παντρεύεται με τα… τσαρούχια η Σμαράγδα Καρύδη! Η ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια ερωτάται ανελλιπώς αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Θοδωρή Αθερίδη, θα κάνει τελικά το… μεγάλο βήμα το φθινόπωρο, αλλά με άλλον άνδρα στο πλευρό της, τον… Νίκο Κουρή!

Αυτό, βεβαίως, θα συμβεί για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Του Κουτρούλη ο γάμος», η οποία θα ανέβει από τις 23 Οκτωβρίου στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου.

Η εταιρία παραγωγής έδωσε χθες στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες προώθησης του έργου και, όπως μπορείτε να δείτε, είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Με φουστανέλες και νυφικά οι συντελεστές της παράστασης βγήκαν στους δρόμους.

Ο Νίκος Κουρής στον ρόλο του πλούσιου ράφτη Εμμανουήλ Κουτρούλη, ο οποίος χρίζεται υπουργός χάρη στον πανούργο υπηρέτη του, και η Σμαράγδα Καρύδη στον ρόλο της ματαιόδοξης Ανθούσας έπαιξαν μουσική και χόρεψαν στους δρόμους της Αθήνας.

Την εμβληματική κωμωδία θα σκηνοθετήσει -στην παρθενική της εμφάνιση στη σκηνοθεσία- η ίδια η Σμαράγδα, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει κιόλας με μια ομάδα εξαιρετικών συναδέλφων της, μεταξύ των οποίων οι Νίκος Κουρής, Κώστας Κορωναίος, Ευγενία Σαμαρά και Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Μαζί τους και μια ομάδα νεότερων ηθοποιών και μουσικών, που παίζει, χορεύει, τραγουδάει και ερμηνεύει τα τραγούδια της παράστασης σε μουσική του Μίνωα Μάτσα.

Η ηθοποιός, μιλώντας λίγους μήνες νωρίτερα για τον νέο ρόλο της ως σκηνοθέτριας, είχε πει: «Διάβασα το αριστουργηματικό έργο του Ραγκαβή “Του Κουτρούλη ο γάμος”, που είναι σαν να γράφτηκε σήμερα, και πήρα τη μεγάλη απόφαση.

Είναι δύσκολο εγχείρημα και θέλει σκληρή δουλειά – δεν πας απλώς να παίξεις έναν ρόλο. Αφού μπήκα, όμως, στα βαθιά, θα κολυμπήσω και ό,τι γίνει».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα