Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

O καύσωνας απειλεί την Παναγία των Παρισίων

❱❱ Τον κώδωνα του κινδύνου για την Παναγία των Παρισίων κρούει ο επικεφαλής αρχιτέκτονας για τις εργασίες επισκευής μετά την καταστροφική φωτιά στις 15 Απριλίου, προειδοποιώντας ότι ο καθεδρικός ναός μπορεί να καταρρεύσει, εξαιτίας των εξαιρετικά υψηλών θερμοκρασιών. Οι φόβοι επικεντρώνονται κυρίως σε ό,τι απέμεινε από τον θολωτό τρούλο, αλλά και στην οροφή του ναού.

«Ανησυχώ πολύ για τον καύσωνα» είπε ο Φιλίπ Βιλνέβ και πρόσθεσε: «Αυτό που φοβάμαι είναι ότι οι αρμοί ή η τοιχοδομή, καθώς θα στεγνώσουν από τη ζέστη, ενδέχεται να χάσουν τη συνεκτικότητά τους, τη συνοχή τους και τα δομικά χαρακτηριστικά τους, και ξαφνικά ο θόλος να καταρρεύσει».

Ο επικεφαλής των εργασιών αποκατάστασης εξηγεί ότι στο εσωτερικό των πέτρινων τοιχωμάτων υπάρχει ακόμη αρκετό νερό, από αυτό που έριξαν οι πυροσβέστες για να σβήσουν την πυρκαγιά.

Αν αυτό το νερό εξατμιστεί ξαφνικά από την πολλή ζέστη, θα αποσταθεροποιηθούν τα τοιχώματα και υπάρχει ο κίνδυνος να καταρρεύσουν τα σημεία του ναού που έχουν πληγεί περισσότερο από τη φωτιά, δηλαδή ο θόλος και η οροφή.

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν ότι αυτές τις ημέρες η θερμοκρασία στο Παρίσι μπορεί να φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς Κελσίου, σπάζοντας το ρεκόρ των 40,4 βαθμών Κελσίου που σημειώθηκε το μακρινό 1947.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα