Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Απόβαση από ξανθιές στη Μύκονο

Παιχνίδια και water sports για Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κατρίνα Τσάνταλη και Δούκισσα Νομικού • Κένταλ Τζένερ και Μπέλα Χαντίντ αναστατώνουν το νησί των ανέμων

Μήνα του μέλιτος διαρκείας εξακολουθούν να κάνουν στη Μύκονο, όπου έχουν και σπίτι, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. 

Από την
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Η παρουσιάστρια πετάγεται στην πρωτεύουσα μόνο για τα live του «So you think you can dance» κι επιστρέφει, απολαμβάνοντας το ήλιο, τη θάλασσα και την καλή παρέα.

Κι αυτό γιατί η Δούκισσα τα περνάει χάρμα με άλλες δύο ξανθιές, την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατρίνα Τσάνταλη. Μάλιστα, οι τρεις τους εθεάθησαν να κάνουν water sports, πάνω σε τεράστιο στρώμα θαλάσσης, αφού αγαπούν τις καλοκαιρινές… περιπέτειες!

Οσο για την Ντορέττα; Εχει μαζί της, εκτός από τους δύο γιους της, και τη μαμά της, ενώ στα Ματογιάννια εθεάθη και ο συνεργάτης της στο «Κάνε παζάρι» του Σκάι Αλέξης Παππάς.

Ωστόσο, καλή η θάλασσα και η ηλιοθεραπεία, το βράδυ όμως θέλει και τη μουσική του. Ετσι, η Παπαδημητρίου με την κολλητή της Κατρίνα επισκέφτηκαν γνωστό κέντρο του νησιού, όπου εμφανίστηκε η Ελλη Κοκκίνου.

Στα σοκάκια της Μυκόνου, πάντως, εξακολουθεί να χτυπάει τα τακούνια της και η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία, εκτός από την dolce vita που κάνει, σαν άλλη Πάρις Χίλτον, είναι και… εργαζόμενο κορίτσι, αφού κάνει δημόσιες σχέσεις γνωστού χώρου ψυχαγωγίας, ενώ πριν από λίγες μέρες κατέφθασε στο νησί των ανέμων η μαμά της.

Στα Ματογιάννια «τσακώσαμε» και τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Ρόνι Σεϊκέλι, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στον Παναθηναϊκό και πάρα την περσινή άσχημη εμπειρία («ποντικοί» είχαν μπει στην πολυτελή βίλα όπου διέμενε, στη Μύκονο, και είχαν σηκώσει αντικείμενα αξίας και μετρητά) επέστρεψε και φέτος, παρέα με τη Βραζιλιάνα σύζυγό του, Μάρθα. Στον απόλυτα κοσμοπολίτικο προορισμό των Κυκλάδων βρίσκονται επίσης ο Αλέξης Κούγιας -είδαμε και την Εύη Βατίδου με την κόρη τους Μάιρα να βολτάρουν στα Ματογιάννια- και ο Κώστας Καίσαρης, ο οποίος διατηρεί και κατάστημα στη Χώρα.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

Κένταλ Τζένερ και Μπέλα Χαντίντ αναστατώνουν το νησί των ανέμων

Η Κένταλ Τζένερ επέστρεψε στον τόπο του… εγκλήματος! Μετά το ταξίδι της με τις αδελφές της, το 2013, για τα γυρίσματα του reality show «Keeping up with the Kardashians», το διεθνούς φήμης μοντέλο και ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται στη Μύκονο, όπου… παρτάρει σαν να μην υπάρχει αύριο! Μαζί της είναι και η συνάδελφός της στις πασαρέλες, Μπέλα Χαντίντ, καθώς και ο αδελφός της, Κρις Τζένερ. Το παρεάκι το γλεντάει ξέφρενα σε διάσημα μαγαζιά του νησιού.

Η Κένταλ και η Μπέλα εθεάθησαν προχθές να χορεύουν πλάι στο κύμα, στο Nammos, με την Τζένερ να μπαίνει με τα ρούχα -ένα μαύρο καφτάνι- στο νερό κρατώντας στα χέρια της μια σαμπάνια. Αργότερα, οι δύο κολλητές «συνελήφθησαν» να φεύγουν από το διάσημο beach bar Scorpios, όπου μάλιστα γιόρτασαν τα γενέθλια ενός φίλου τους.

Φυσικά, από το πλευρό τους δεν έφυγαν οι bodyguards, οι οποίοι τις συνόδευσαν στην προβλήτα για να επιβιβαστούν σε ταχύπλοο. Η Κένταλ, μάλιστα, ήταν ντυμένη κομψά, με λευκό μεταξωτό κιμόνο (παντελόνι και πουκαμίσα), με κόκκινα λουλούδια, είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο και φορούσε μεγάλους κρίκους στα αυτιά της.

Οι εικόνες από τα γλέντια τους, πάντως, έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου, ενώ και οι δύο -μόνο η Μπέλα ανάρτησε μια φωτογραφία- είναι φειδωλές στα social media.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες: 

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.




Μποζουκια Αθηνα