Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Χτυποκάρδια στο… δείπνο του Λαζόπουλου για Τσιμιτσέλη – Γερονικολού

❱❱ Σοβαρεύει η σχέση του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Κατερίνα Γερονικολού. Μπορεί μέχρι πριν από λίγο καιρό ν’ απέφευγαν τις κοσμικές εμφανίσεις…… ακόμη και τα κοινά ενσταντανέ στο Instagram, ωστόσο το τελευταίο διάστημα πάνε σχεδόν παντού… πακέτο. Ο ζεν πρεμιέ και η ενζενί είναι αχώριστοι, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και προχθές το βράδυ, στο δείπνο που παρέθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος στους συντελεστές της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο», που σκηνοθετεί στο θέατρο «Ηβη» με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα.

Ο Γιάννης, ο οποίος παίζει σε άλλη παράσταση, στους «Μακρυκωσταίους και Κοντογιώργηδες», συνόδευσε την αγαπημένη του στο δείπνο και οι δυο τους κάθισαν δίπλα στον Λάκη. Ο τελευταίος, μάλιστα, μοιράστηκε μια σχετική φωτογραφία από το εστιατόριο με τους χιλιάδες followers του στο Instagram. Μια εικόνα που φυσικά αναπαράχθηκε από τα μεγαλύτερα sites. Σημειώνεται ότι στο «κλικ» διακρίνεται, μεταξύ άλλων, και ο πρωταγωνιστής του έργου «Χτυποκάρδια στο θρανίο», ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Κατερίνα Φλώρου.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα