«Το σόι σου» στρώνει εορταστικό τραπέζι παραμονή Χριστουγέννων

TV GOSSIP

«Το σόι σου» στρώνει εορταστικό τραπέζι παραμονή Χριστουγέννων

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με τις οικογένειες Χαμπέα και Τριανταφύλλου; Ο Αlpha στρώνει τραπέζι το βράδυ της παραμονής, Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου στις 21.00, με ένα πολύ διαφορετικό «Σόι».
Με ένα διπλό, χορταστικό επεισόδιο ώστε θα περάσει το κοινό μια ευχάριστη εορταστική βραδιά. Η κωμική σειρά, που έχει κάνει τη διαφορά και στα ποσοστά τηλεθέασης κάθε Πέμπτη βράδυ, θα μετακινηθεί εκτάκτως την περίοδο των γιορτών μία μέρα νωρίτερα, την Τετάρτη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο σόγια θα περάσουν μαζί την ημέρα των Χριστουγέννων στο σπιτικό της Αλεξάνδρας Τριαντάφυλλου (Μίρκα Παπακωνσταντίνου), η οποία ως καλλιτέχνιδα έχει μια άλλη εικαστική ματιά για τα Χριστούγεννα, από τη διακόσμηση του σπιτιού μέχρι το φαγητό που θα σερβιριστεί στο τραπέζι. Η Χαρούλα Χαμπέα (Ρένια Λουιζίδου) ως κλασική νοικοκυρά έχει άλλη άποψη για το εορταστικό τραπέζι, με αποτέλεσμα η σύρραξη στα δύο σόγια να είναι αναπόφευκτη.


Για να μην πουν τα κάλαντα και τις ευχές με... άλλον τρόπο, ρόλο πυροσβέστη αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Χαμπέας (Γιώργος Γιαννόπουλος), άνθρωπος της πιάτσας και καταφερτζής, ο οποίος ποτίζει τη συμπεθέρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) με κρασί.

Δώρα και φιλιά

Ετσι μέσα σε ένα τρελό μεθύσι περνάνε τα τέλεια Χριστούγεννα. Τα σόγια θα συμφιλιωθούν και ένας χορός μέχρι το πρωί θα τους βρει αγκαλιασμένους να ανταλλάσσουν δώρα και φιλιά γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Αυτά τα ειρηνικά Χριστούγεννα θα τα ζήσουμε σε λίγες ημέρες. Στο επεισόδιο της Πέμπτης πάντως, με τίτλο «Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς», οι δύο οικογένειες σχεδιάζουν πώς θα περάσουν την Πρωτοχρονιά τους. Πριν από λίγες ημέρες γυρίστηκε το επεισόδιο στο οποίο τα παιδιά της οικογένειας Τριαντάφυλλου, ο Κωνσταντίνος (Αλέξανδρος Μπουρδούμης), ο Αρης (Ευθύμης Ζησάκης) και ο Σάββας (Μελέτης Ηλίας) σκέφτονται πρώτη φορά να υποδεχτούν τον νέο χρόνο μακριά από το οικογενειακό τραπέζι. Μάλιστα η Φανή (Νίκη Αναστασίου), η νέα κοπελιά του Αρη, τον έχει πείσει για απόδραση σε χειμερινό θέρετρο. Από την άλλη, η νέα σύζυγος του Κωνσταντίνου, η Αντωνία (Ιωάννα Ασημακοπούλου), θέλει να φύγουν ταξιδάκι, αλλά η πρώην σύζυγός του, η Βέρα (Μαρκέλλα Γιαννάτου), του επισημαίνει ότι έχει υποχρεώσεις με το παιδί του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ