Αλλάζει λογότυπα η ΕΡΤ

TV GOSSIP

Αλλάζει λογότυπα η ΕΡΤ

Σε συνεργασία με τη βρετανική εταιρεία Red Bee Media, θυγατρική του BBC, η κρατική τηλεόραση απέκτησε ξεχωριστό λογότυπο για την ΕΤ1, τη ΝΕΤ και την ΕΤ3.

Επίσης, με νέο λογότυπο θα προβάλλονται από τις 7 Ιουνίου οι «ΕΡΤ Ειδήσεις» και οι αθλητικές εκπομπές «ΕΡΤ Αθλητικά», ανεξάρτητα από το κανάλι που θα τις μεταδίδει.

«Για την αλλαγή χρειάστηκαν οκτώ μήνες δουλειάς, έρευνες αγοράς και ποιοτικές έρευνες, ενώ το συνολικό κόστος ανήλθε σε 1,2 εκατ. ευρώ και για τα τρία κανάλια» ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος.

Οπως τονίστηκε, για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΡΤ οι θεματικές αυτές ενότητες θα έχουν τα ίδια σήματα και στην ΕΤ1 και στη ΝΕΤ (αργότερα και στην ΕΤ 3), δίνοντας έτσι έμφαση στην υπογραφή ΕΡΤ.

«Ευφυής ψυχαγωγία για όλους» είναι το μότο στο οποίο στηρίχθηκε η νέα ταυτότητα και υπογραμμίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ΝΕΤ στην προβολή μεγάλων διεθνών και εθνικών γεγονότων. Παράλληλα, «Ευφυής ψυχαγωγία για μένα» είναι το μότο στο οποίο βασίστηκαν για την ΕΤ1 καθώς, όπως αναφέρθηκε, είναι το κανάλι στο οποίο κάθε τηλεθεατής μπορεί να απολαύσει προγράμματα που σχετίζονται με τα προσωπικά του ενδιαφέροντα.