Καταιγισμός από νέα Megalicious σίριαλ (και όχι μόνο)...

TV GOSSIP
«Κόκκινο Δωμάτιο»

Καταιγισμός από νέα Megalicious σίριαλ (και όχι μόνο)...

Τελικά (και) αυτή η σεζόν (θα) είναι Megalicious! Στην παρουσίαση που έγινε πριν από λίγες μέρες στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Mega παρουσίασε το καινούργιο του πρόγραμμα και μάθαμε τα πάντα για τα νέα και τα παλιά (αγαπημένα) του σίριαλ και εκπομπές, αλλά και τους άσους του!
Ας δούμε λοιπόν τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια...

Στο κανάλι παραμένουν το «Κόκκινο Δωμάτιο», πίσω από τις πόρτες του οποίου συμβαίνουν πολλά. Ακολουθούν οι «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» που συνεχίζουν να μας κάνουν να ξεκαρδιζόμαστε. Και πάμε στο mega-λο ερώτημα: για πόσο ακόμη θα είναι η... Μαρία «Ασχημη»; Θα δείξει - και σύντομα...

Εκτός από τα τρία προηγούμενα σίριαλ, τις εξετάσεις πέρασαν και θα μας κρατάνε παρέα και με τη νέα σεζόν το «Safe sex», οι «Singles», αλλά και «Τα Σύνορα της Αγάπης» που τελικά... είναι ή δεν είναι αξεπέραστα; Θα φανεί (και αυτό) στην πορεία.

Εχουμε όμως και καταιγισμό από νέα σίριαλ, που συνοδεύονται από... Megalicious απορίες: πόσο λοιπόν γίνεται να αλλάξει ολόκληρη η ζωή μιας γυναίκας σε «Ενα μήνα και κάτι»; Είναι δυνατόν να φτάσεις στη λύση του μυστηρίου ακολουθώντας τα «Ιχνη»; Το «Μπαμπά μην Τρέχεις» είναι εφικτό όταν πανικοβάλλεσαι στο άκουσμα του ερχομού ενός παιδιού; Μπορεί κάποιος να κυνηγήσει το όνειρο «Στους 31 Δρόμους»;

Πόσο «Μαύρα Μεσάνυχτα» γίνεται να έχεις όταν αλλάζει ριζικά η ζωή σου; Πώς στο καλό ένας άντρας θα πει «Αν Υπήρχες θα σε Χώριζα», όταν... υπάρχουν τρεις γυναίκες στη ζωή του; Πόσο «Ευτυχισμένοι Μαζί» μπορούν να είναι κάποιοι σε ένα σπίτι με πέντε παιδιά, γονείς, κουμπάρους, φίλους, συμμαθητές και γείτονες;

Πώς μια πλούσια, μεγαλοαστική οικογένεια να αναφωνήσει «Λατρεμένοι μου Γείτονες» ιδίως όταν αυτοί προέρχονται από λαϊκή τάξη; Πόσο «Amor Descarado» μπορεί να είναι κάποιος όταν μάλιστα παίρνει τη θέση και τη ζωή κάποιου άλλου; Είναι το «Big Bang» μια σειρά από συμπτώσεις;
Ολα αυτά τα ερωτήματα θέτει το Mega με τα νέα σίριάλ του, που αναμένεται να γίνουν το TV talk της χρονιάς!

Και για σένα που θέλεις περισσότερα. «Μάντεψε ποιος» κρύβεται πίσω από μια μυστηριώδη κληρονομιά... Για σένα που δεν πιστεύεις στα παραμύθια, οι «Γοργόνες» Λίνα Σακκά και Αγγελική Λάμπρη έρχονται να σε πείσουν.

Οπως καταλάβατε, το «πακέτο» του Mega για τη νέα σεζόν μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, με plus point πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς -με πρώτη και καλύτερη τη Σοφία Καρβέλα στους «31 Δρόμους»- αλλά και δοκιμασμένους στην «αρένα» της TV.

Επίσης, νέα τηλεπαιχνίδια έρχονται για να κάνουν τη διαφορά, προσφέροντας διασκέδαση, σασπένς και πολλά κέρδη. Μεταξύ αυτών, θα παρακολουθήσουμε την προσπάθεια δέκα παχύσαρκων ανθρώπων να αλλάξουν τη ζωή τους στο «Extra Large: τετρακόσια χιλιόμετρα με τα πόδια».

Φυσικά, η συντροφιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου επιστρέφει ανανεωμένη, ο «Μr Οlive» Ηλίας Μαμαλάκης υπόσχεται ονειρικά ταξίδια γεύσης, η Βίκυ Σταυροπούλου οδηγεί το «Taxi» της και εκτός Αθηνών, ενώ ο Κώστας Στεφανής παρουσιάζει όλα τα νέα για τους 4 και τους 2 τροχούς. Τέλος, το «Mega Star» ενηλικιώνεται κι επιστρέφει με πολλή μουσική για 18η συνεχή χρονιά!

«Κόκκινο Δωμάτιο»