Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα Καραβάτου στον ΑΝΤ1 σε ρόλο «μπαλαντέρ»

Μπαλαντέρ η Κατερίνα Καραβάτου για τον ΑΝΤ1. Τα στελέχη του καναλιού  τη βλέπουν σε πολλές και διαφορετικές θέσεις, από ριάλιτι μέχρι σόου, αλλά εκείνη θέλει μαγκαζίνο το 2026.

«Καταιγίδα» Κόνι Μεταξά

«Χείμαρρος» η Κόνι Μεταξά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο vidcast του Fipster, κατά κόσμον Φίλιππου Ιωάννου.

Ο γιος των Παύλου – Μαρί Σαντάλ ποζάρει με νέο λουκ στο...

Jetsetter και γαλαζοαίματος, με look μοντέλου και πολλές, όπως φαίνεται κατακτήσεις, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος Ντε Γκρες κλέβει την παράσταση στα φλας των παπαράτσι.

«Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος «σκάει» τη βόμβα ότι ο Θεόφιλος είναι θεραπευμένος...

Πολλές οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων της σειράς «Να...

Ειρηνικό ρεβεγιόν

Ενα γράμμα στον Αγιο Βασίλη φέρνει ανακωχή και βάζει το «Σόι σου» στο κλίμα αγάπης των Χριστουγέννων

Ενα γράμμα στον Αγιο Βασίλη φέρνει ανακωχή και βάζει το «Σόι σου» στο κλίμα αγάπης των Χριστουγέννων

Το «Σόι σου» γράφει γράμμα στον Αγιο Βασίλη και ζητάει αγάπη και ηρεμία για τις δύο οικογένειες.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ενα από τα πιο συγκινητικά και γλυκά επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του Alpha θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη, παραμονή Χριστουγέννων, στις 21.00. Ο τίτλος του είναι «Και οι επτά ήταν υπέροχοι» και το υπογράφουν ο Νίκος Μήτσας και η Δήμητρα Τσόλκα. O σκηνοθέτης Ανδρέας Μορφονιός και οι ηθοποιοί έκαναν πριν από λίγες ημέρες τα γυρίσματα για το… ρεβεγιόν της οικογένειας Τριαντάφυλλου και της φαμίλιας Χαμπέα. Σύμφωνα με το σενάριο σμίγουν όλοι τους εν ειρήνη, ύστερα από γράμμα που στέλνουν οι μικρές κόρες του Σάββα (Ηλίας Μελέτης) και της Λυδίας (Βάσω Λασκαράκη) στον Αγιο Βασίλη.

Καβγάδες

Οι δύο πιτσιρίκες αποφασίζουν να γράψουν μια κάρτα στον αγαπημένο άγιο των παιδιών, ώστε αυτή τη χρονιά να μην υπάρχουν καβγάδες ανάμεσα στους παππούδες και στις γιαγιάδες τους. Οι φίλες τους, ωστόσο, τους λένε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει, αφού δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης. Ελα όμως που ο γλυκός παππούλης με την κόκκινη στολή και τη λευκή γενειάδα εμφανίζεται ξαφνικά στο μπαλκόνι τους, γεμάτος από δώρα και όχι μόνο! Στο σπίτι των Χαμπέων, βέβαια, τα μέλη των οικογενειών θα δουν τυχαία το γράμμα και θα αποφασίσουν να πάρουν στα σοβαρά τους προβληματισμούς τους, δίνοντας το καλό παράδειγμα. Μπορεί να γίνει άραγε κάτι τέτοιο; Κι όμως, τα Χριστούγεννα γίνονται θαύματα, οπότε μπορεί να έρθει για λίγο η ανακωχή ή ακόμα και η θεία φώτιση και να αγαπηθούν.

Οι ηθοποιοί χάρηκαν ιδιαίτερα το συγκεκριμένο γύρισμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες της «Espresso», αφού μέσα σε εορταστικό κλίμα στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα κι όλο το πλατό, το οποίο έχει γίνει «δεύτερο σπίτι» τους. Και γιατί όχι άλλωστε, αφού περνούν εκεί πολλές ώρες καθημερινά, έχοντας καταφέρει να δημιουργήσουν οικογενειακό κλίμα ακόμη κι όταν οι κάμερες κλείνουν.

 

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει η τσάντα που κρατούσε

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα