Η εκπομπή-ορόσημο για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η εκπομπή-ορόσημο για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Γιώργος Παπαδάκης ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», 17 χρόνια μετά την εκπομπή «Κόκκινη κάρτα», στην οποία ο μικρός Ανδρέας Γιαννόπουλος λίγο πριν πεθάνει είχε ανακοινώσει την επιθυμία του να ιδρυθεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Παρασκευή στις 18.00, διαδικτυακά στη διεύθυνση http://www.yousmile.gr/webtv. Αυτή η ιδιαίτερη εκπομπή είναι αφιερωμένη στον ιδρυτή του «Χαμόγελου», Ανδρέα, με παρουσιαστή τον Γιώργο Παπαδάκη. Στο εν λόγω αφιέρωμα θα μιλήσουν άνθρωποι που γνώρισαν τον Ανδρέα, που πίστεψαν το όραμά του και που μοχθούν σήμερα για να έχουν τα παιδιά ένα χαμόγελο.

Μία ώρα πιο πριν (στις 17.00) θα προβληθεί η εκπομπή «Κόκκινη κάρτα» του Γιώργου Παπαδάκη με προσκεκλημένο τον Ανδρέα, για πρώτη φορά μετά την πρώτη προβολή της, το 1995.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου», Κώστα Γιαννόπουλο, μας δήλωσε: «Δεν είναι απλά μια εκπομπή. Κάνουμε μια αποτίμηση τι έγινε μέχρι σήμερα».

Οσο για το πώς έγινε η πρόταση στον παρουσιαστή, όπως αποκάλυψε ο κύριος Γιαννόπουλος: «Εγινε από μένα μαζί με τα παιδιά και συγκινήθηκε. Μάλιστα θυμήθηκε πράγματα από τότε που είχαμε πάει στην “Κόκκινη κάρτα”. Θυμήθηκε πόσο πονούσε ο Αντρέας και πώς άντεξε σε όλη την εκπομπή. Σε αυτή την εκπομπή θα δώσουν το “παρών” άνθρωποι που γνώριζαν τον γιο μου, όπως η νοσηλεύτρια που ήταν κοντά του».

Τελειώνοντας ο κ. Γιαννόπουλος μας αποκάλυψε πως αυτή η μέρα στόχος του είναι να γίνει διεθνή μέρα για το χαμόγελο του παιδιού, κάτι που έχει βάλει πείσμα να το πραγματοποιήσει.