Εύα Φράγκου: Σκέτη... αμαρτία!

Είναι βέβαιο πως κοιτώντας τις φωτογραφίες της εκρηκτικής Εύας Φράγκου πολλοί από εσάς σκεφτήκατε πως αυτή η καλλονή θα μπορούσε (άνετα...) να είναι ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο, αφού διαθέτει (και με το παραπάνω...) όλα τα απαιτούμενα προσόντα.

Για όσους πιθανόν δεν το γνωρίζουν, η Εύα ασχολήθηκε με το modeling για κάποια χρόνια και μάλιστα είχε πολλές επιτυχημένες συνεργασίες με γνωστά ονόματα του χώρου της μόδας. Παρ’ όλα αυτά, η μελαχρινή καλλονή αποφάσισε να αφήσει πίσω της τους φωτογραφικούς φακούς και τα φώτα της πασαρέλας και να δοκιμάσει την τύχη της στο τραγούδι που τόσο πολύ αγαπά. Η αλήθεια είναι πως μια τέτοια απόφαση μόνο εύκολη δεν ήταν. Ωστόσο η νεαρή τραγουδίστρια δείχνει έτοιμη να αντιμετωπίσει τις όποιες δυσκολίες, αφού είναι αποφασισμένη -μέσα από σκληρή δουλειά- να καθιερωθεί στο χώρο και να φτάσει ψηλά.

Πάντως, αν και βρίσκεται μόλις στην αρχή της νέας της καριέρας, όλα τα προγνωστικά είναι υπέρ της, αφού εκτός από καλή φωνή, η sexy Εύα ξεχωρίζει τόσο για το μοναδικό της στιλ όσο και για τα πραγματικά πλούσια σωματικά της προσόντα που δύσκολα (πολύ δύσκολα...) περνούν απαρατήρητα.