Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ενοχλημένη η Δανάη Μπάρκα: «Δέχτηκα μίνι οπαδική επίθεση, ντροπή να συμβαίνουν αυτά»

Η Δανάη Μπάρκα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της αναφέρθηκε σε ένα ατυχές περιστατικό που της συνέβη χθες το απόγευμα.

«Πήγαμε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε βόλεϊ, που το αγαπάμε και έχουμε άμεσα και έμμεσα μεγάλη προϊστορία. Επίσης στην ΑΕΚ στην ομάδα βόλεϊ ανδρών παίζει ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης που είναι φίλος μας και γυμναστής, ο σπουδαιότερος γυμναστής της Ευρώπης, ένας πολύ δικός μας άνθρωπος».

Με τη Δέσποινα Καμπούρη να αναφέρει το όνομα του πρώην συντρόφου της Δανάης Μπάρκα: «Ο Πάνος Αδαμόπουλος».

Και πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα: «Πήγαμε εμείς εκεί γιατί ήταν το παιχνίδι για την άνοδο της ομάδας, να πούμε συγχαρητήρια στα παιδιά της ΑΕΚ που κέρδισαν. Ήμασταν ήρεμες. Φυσικά πάντα σε μια κερκίδα πορώνεσαι, σ’ αρέσει, αλλά είμαι διακριτική, πάντα είμαστε ήσυχες. Ωστόσο, αν και θα μπορούσα να το πω, δεν θα το πω, για μια μίνι οπαδική επίθεση που δέχτηκα. Δεν θέλω να πω γιατί θα δώσω συνέχεια σε πράγματα που δεν θα ήθελα. Ντροπή όμως να συμβαίνουν αυτά».




spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.



Μποζουκια Αθηνα