Τετάρτη, 30 Ιουλίου, 2025

Ποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες για τον καναπέ του Θανάση Πάτρα;

Την εκπομπή του στήνει αυτή την περίοδο ο Θανάσης Πάτρας και πολλοί είναι οι μνηστήρες για το πάνελ του.

Καιρός για beach parties με djs και hot καλεσμένες!

Η Μύκονος έχει τιγκάρει από ξένους σταρ και τουρίστες, που δίνουν μάχη για ένα πανάκριβο τραπέζι και στο τέλος της βραδιάς παθαίνουν

Ρένος Χαραλαμπίδης: Οι γάμοι που δεν έγιναν στο παρά πέντε, η απιστία...

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε συνέντευξή του μίλησε για τους...

Β. Κικίλιας: «Νέο ΠΔ για την προσβασιμότητα ΑμεΑ και ατόμων με μειωμένη...

«Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με τους αρμόδιους...

Δανάη Μπάρκα: «Πέρναγε μεγάλη κρίση η ψυχολογική μου κατάσταση»

«Δεν αντιπροσωπεύει λοιπόν πάντα μια εικόνα την αλήθεια»

Η τηλεοπτική σεζόν για την Δανάη Μπάρκα τελείωσε και η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει τον απολογισμό της. Με μια μακροσκελή ανάρτησε αναφέρθηκε σε όλες τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και προσπάθησε να μην χάσει το χαμόγελό της.

«Στη φωτογραφία υπάρχουν ένα χαμόγελο, πολλά φώτα, αρκετή λάμψη και κάποιος μπορεί να σκεφτεί “αχ τι ωραία ζωή μέσα στην περιποίηση”… κι όμως… Εκείνες οι μέρες ήταν απ’ τις χειρότερες της χρονιάς μου. Πέρναγε μεγάλη κρίση η ψυχολογική μου κατάσταση, με εντάσεις στην προσωπική μου ζωή με ανθρώπους που αγαπώ, με δοκιμασίες απανωτές και πολύ κλάμα με τους φίλους μου στο σπίτι για ζητήματα που δεν γινόταν να μοιραστώ.

Με θυμό καταπιεσμένο μέσα μου, με απογοήτευση για τους ανθρώπους, με θλίψη για την κατάντια που οδηγούμαστε ώρες ώρες, με στεναχώρια για πράγματα άδικα, σε σοκ για την ψευτιά που επικρατεί, και γενικότερα τόσα πολλά κατέκλυζαν το μυαλό μου.. όμως ένα χαμόγελο πάντα στα χείλη γιατί ΕΠΡΕΠΕ.

Ξέρετε τι κατάλαβα; Ότι αυτό το ψεύτικο χαμόγελο που κάποιες στιγμές πρέπει να φοράμε, εν τέλει καταλήγει σε αληθινό γιατί ουσιαστικά μαθαίνεις να συγκρατείσαι και δαμάζεις την αυθυποβολή που δημιουργείς στα δύσκολα μέσα σου. Μαθαίνεις να βλέπεις τι αξίζει την ενέργεια σου και τι είναι παντελώς άχρηστο . Μαθαίνεις να κρατάς τις αποστάσεις που πρέπει από τα πράγματα, μαθαίνεις την ψυχραιμία και την διατήρηση του αυτοελέγχου.

Ακολουθείς την λογική και περιμένεις στωικά ελπίζοντας να δικαιωθείς για την ωριμότητα σου. Άρα, πίσω από αυτή την φωτογραφία, κρύβεται ένας έρπης, αρκετά δάκρυα, αϋπνία και οι άνθρωποι που μου κρατούσαν το χέρι για να ακολουθώ το “πρέπει χαμόγελο” που χρειαζόταν. Δεν αντιπροσωπεύει λοιπόν πάντα μια εικόνα την αλήθεια» ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για το πρώην ζευγάρι

Μια νέα ανάρτηση-καρφί έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξη-χείμαρρος της Ιωάννας Τούνη, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής

Κώστας Φραγκολιάς: «Με τη Δώρα χωρίσαμε γιατί είχαμε…»

Ο Κώστας Φραγκολιάς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη αλλά και στην παρέα της εκπομπής «Happy Day».

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στο instagram δείχνοντας το υπερηχογράφημα

Ευχάριστα νέα στη σόουμπιζ! Ποια κυρία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της;
spot_img
spot_img