Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Πρώτη πτήση με την 3χρονη κόρη τους...

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής διανύουν μια...

Μιχάλης Οικονόμου για την υιοθεσία του γιου του: «Το λέω και ανατριχιάζω»

Ο Μιχάλης Οικονόμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης...

Δήμος Βερύκιος: «Έχουν ζητήσει πολλοί την απόλυσή μου»

Ο Δήμος Βερύκιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα»...

Αννίτα Πάνια – Νίκος Σαμοΐλης: Έκαναν κοινή εμφάνιση μετά τα σενάρια χωρισμού

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έκαναν η Αννίτα Πάνια...

Πίστη για πρόκριση

❱❱ Οι Ελληνες διεθνείς δεν το βάζουν κάτω και αισιοδοξούν ότι θα βρεθούν στα μπαράζ που οδηγούν στο Μουντιάλ Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Η Εθνική ομάδα μπορεί να έφυγε με άδεια χέρια από το «Καραϊσκάκης» το βράδυ της Κυριακής, αλλά ούτε ο Μίκαελ Σκίμπε ούτε οι διεθνείς το βάζουν κάτω.

Αντίθετα, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της και θα βρεθεί στα μπαράζ που οδηγούν στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο Κάρλος Ζέκα, που πέτυχε και το γκολ κόντρα στο Βέλγιο, τόνισε μάλιστα ότι άξιζε να πάρει τη νίκη η ομάδα και στο προχθεσινό ματς. «Πάντα υπάρχει μέλλον για μας.

Εχουμε ακόμη δύο παιχνίδια για τα προκριματικά, έχουν να παίξουν οι Βόσνιοι με το Βέλγιο και θα δούμε τι θα γίνει. Ημασταν πολύ άτυχοι προχθές, νομίζω ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Εντάξει, είχε πολύ την μπάλα το Βέλγιο. Αυτό είναι λογικό, όμως. Είχαμε πολλές φάσεις για να βάλουμε γκολ και δεν τα καταφέραμε. Τώρα συνεχίζουμε, σηκώνουμε το κεφάλι και πάμε για να δουλέψουμε» ανέφερε, μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο πρώην χαφ του Παναθηναϊκού.

Σε ό,τι αφορά το παρθενικό τέρμα του με τη «γαλανόλευκη», ανέφερε: «Δεν το περίμενα. Ηθελα να βοηθήσω την ομάδα, μόνο αυτό ήθελα. Εβαλα το γκολ, αλλά δεν κερδίσαμε. Για μένα έχει αξία να προκριθούμε, τίποτε άλλο δεν θέλω».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μανωλάς έστειλε μήνυμα εμψύχωσης μετά την ήττα της Ελλάδας από το Βέλγιο, με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Ιnstagram.

«Είμαστε γεννημένοι για τις δυσκολίες! Ελλαδάρα μου, πάντα μαζί στις χαρές και στα δύσκολα! Πάμε γερά, ρε παλίκαροι, θα τους καταπιούμε όλους» έγραψε ο διεθνής στόπερ της Ρόμα στον προσωπικό του λογαριασμό. Αντίθετα, ο Λουκάκου ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε το τέρμα: «Πανηγύρισα την πρόκρισή μας αρχικά πέφτοντας στα γόνατα για να προσευχηθώ. Ηθελα να ευχαριστήσω τον Θεό για όλα όσα πέτυχα κι εγώ και η ομάδα. Στη συνέχεια πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου» ήταν τα λόγια του Λουκάκου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...