Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Σπουδαία πρόκριση της ΑΕΚ στο Europa League! Πήρε χρυσή ισοπαλία (0-0) στην Αυστρία

❱❱ Η ΑΕΚ έμεινε όρθια στη Βιένη (0-0) κόντρα στην Αούστρια και πήρε την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Η ΑΕΚ θα παίξει στην Ευρώπη και με κοντομάνικα! Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πήρε 0-0 στο «Ερνστ Χάπελ» και μαζί την πρόκριση για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Η επιστροφή της ΑΕΚ είναι γεγονός και στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Η ΑΕΚ προκρίθηκε και ως αήττητη! Μία νίκη και πέντε ισοπαλίες!

Εχοντας λοιπόν στο πλευρό της 2.000 φίλους της, η ομάδα του Χιμένεθ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. 

Μάλιστα, μόλις στο 15′ ο Αραούχο από το ύψος του πέναλτι έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Από το σημείο εκείνο και μετά η ΑΕΚ έδωσε γήπεδο στην Αούστρια που πήρε την κατοχή και άρχισε να πιέζει περιμένοντας το λάθος. Οι Αυστριακοί είχαν μία ανούσια υπεροχή, που τελείωνε έξω από την περιοχή της ΑΕΚ. Στον αντίποδα, οι παίκτες του Χιμένεθ ήταν περισσότερο προσεκτικοί στην άμυνα, με συνέπεια να μη δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία που θα τους έδινε το πάνω χέρι στο ματς. 

Στην επανάληψη οι Αυστριακοί μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, υποχρεώνοντας την ελληνική ομάδα σε αμυντικό ρόλο. Βέβαια, μέχρι το 65΄ δεν είχε αλλάξει κάτι στην εικόνα του παιχνιδιού σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο. Η ΑΕΚ συνέχιζε να ελέγχει την κατάσταση, δεν ένιωθε καμία απειλή, αλλά δεν απειλούσε κιόλας. Οσο περνούσε η ώρα η Αούστρια γινόταν πιο επιθετική και στο 68΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία. 

Ο Χόλτσχαουζερ έκανε τη σέντρα, ο Τσιντώτας απομάκρυνε με τις γροθιές και με κεφαλιά ο Πρόκοπ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Στα τελευταία λεπτά έπεσαν κορμιά, αλλά η ΑΕΚ με τεράστια ψυχικά αποθέματα κράτησε την Ελλάδα ψηλά (0-0) και πήρε μία πολύ μεγάλη πρόκριση. 

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ριέκα κέρδισε 2-0 τη Μίλαν (7′ Πούλιτς, 46′ Γκαβράνοβιτς).

Διαιτητής: Κρεγκ Πόουσον (Αγγλία)

Αούστρια (Θόρστεν Φινκ): Πεντς, Μπλαουνστάινερ, Μοχάμεντ, Ζέρμπεστ, Σάλαμον (89′ Σαρκάρια), Χόλτσχαουζερ, Αμπντουλαχί, Πρόκοπ, Τατζούρι (72′ Βενούτο), Πιρές, Φρίζενμπιχλερ (77′ Μόνσχαϊν ).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (64′ Μπακασέτα), Λιβάγια (90′ Κονέ), Αραούχο (73′ Κλωναρίδης).

Στο στόχαστρο της Αντερλεχτ ο Βράνιες

Θέλει Βράνιες με 2.500.000 ευρώ η Αντερλεχτ. Αυτό υποστηρίζουν οι Βέλγοι και έτσι, μετά την Κρίσταλ Πάλας, φαίνεται ότι ένας νέος μνηστήρας ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον Ογκνιεν Βράνιες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της hln.be, η Αντερλεχτ έχει βάλει στο στόχαστρο τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ. Οπως αναφέρει μάλιστα το δημοσίευμα, η ομάδα των Βρυξελλών ψάχνει έναν παίκτη στο στιλ του Βράνιες, ο οποίος μπορεί να καλύψει και το δεξί άκρο. Το κόστος της μεταγραφής, όπως τονίζουν οι Βέλγοι, μπορεί να φτάσει έως και 2.500.000 ευρώ, ενώ, όπως υποστηρίζουν, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει και η τουρκική Μπασακσεχίρ. Από την άλλη, υπερήφανος και χαρούμενος που υπέγραψε στη Μάλμε δήλωσε μέσω Instagram ο Αρνορ Τρίστασον. Ο Ισλανδός άσος, που έλυσε τη συνεργασία (δανεισμός) του με την ΑΕΚ, έγραψε: «Περήφανος και χαρούμενος που υπέγραψα στη Μάλμε. Δεν μπορώ να περιμένω για να μπω στο Swedbank Stadion φορώντας τη φανέλα της Μάλμε».

Μάλιστα, κατά την παρουσίασή του επισήμανε: «Νιώθω πολύ καλά, είναι ξεκάθαρο. Αφήνω πίσω τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, που δεν ήταν τόσο καλός για εμένα. Δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής και βρέθηκα σε ομάδες που αντικατέστησαν τον προπονητή τους. Ηταν δύσκολο. Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα στη Μάλμε».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα