Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026

Success story με το σεμεδάκι της Yiayias

Δεν άφησε την παράδοση κλεισμένη στο συρτάρι. Απεναντίας, την...

Ο ευγενής Αθηναίος που δάμασε τα κύματα αλλά όχι τον καρκίνο

Επιφανής Αθηναίος, γόνος old money οικογένειας, με εντιμότητα, ευγένεια...

Κώστας Κατσαφάδος: Στην πρώτη γραμμή απέναντι στην οργή της φύσης

«Η κλιματική προσαρμογή στον τομέα της δόμησης δεν είναι...

Παιχνίδια κατασκόπων στην Ελλάδα

Η σύλληψη και το «ξεσκέπασμα» του 54χρονου σμηνάρχου της...

«Στοίχημα» το πριμ

Οι παίκτες της ΑΕΚ αφήνουν 300.000 € για 1.000.000 € ή τίποτα, αν πάρουν την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα ΛιγκΑπό τον
Γιώργο Σηφάκη

Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης ανήκουν στην ιστορία και άπαντες στην «Ενωση» ζουν και αναπνέουν για τη μάχη της Πέμπτης κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου. 

Η πίστη των παικτών της ΑΕΚ για πρόκριση είναι τεράστια και φαίνεται από τις πράξεις τους. Συγκεκριμένα, έπειτα από την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε… προκαλέσει τους «κιτρινόμαυρους» να βάλουν ένα στοίχημα. Να… ποντάρουν τα 300.000 ευρώ, που είναι το πριμ για την πρόκριση από τους ομίλους, με στόχο να κερδίσουν 1.000.000 ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης και επί των Ουκρανών. Αν και από την αρχή ο αρχηγός της ομάδας Πέτρος Μάνταλος είχε παρουσιαστεί θετικός, είχε ζητήσει εύλογα χρόνο προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να συζητήσουν μεταξύ τους και να πάρουν όλοι μαζί την απόφαση. Και αυτή η απόφαση ήταν να αποδεχτούν το στοίχημα που τους πρότεινε το αφεντικό της «Ενωσης» και να ρισκάρουν για το 1.000.000 ευρώ, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα και την εμπιστοσύνη που έχουν στους εαυτούς τους. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες οι παίκτες μοιράστηκαν τα 500.000 ευρώ που αφορούσαν το πριμ για την είσοδο στους ομίλους, ενώ μετά τη νίκη-πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό ο «Τίγρης» τούς έκανε δώρο άλλα 200.000 ευρώ για τις τρομερές εμφανίσεις τους στην τριάδα αγώνων με την ομάδα του Πειραιά.

Από την άλλη, χθες το πρωί ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, συνοδευόμενος από τον Μηνά Λυσάνδρου, και συναντήθηκε με τον αρχιδιαιτητή Βίτορ Μέλο Περέιρα. Η συνάντηση κράτησε σχεδόν μία ώρα, με τον «Τίγρη» να ζητά το 50-50 ως το τέλος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. 

Τέλος, με τρία προβλήματα πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης υπέστη θλάση οπίσθιου μηριαίου στο δεξί πόδι, υποβλήθηκε σε θεραπεία. Ο Ελντερ Λόπες συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Ογκνιεν Βράνιες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στη μέση. Ωστόσο, ο Βόσνιος αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Ντιναμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.