Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Μάχη αετών

❱❱ Με το βλέμμα στραμμένο στην Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ 
❱❱ Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη ο Βέρνμπλουμ

 Πανηγύρια τέλος, σειρά έχει η Μπενφίκα! Ο ΠΑΟΚ τελείωσε με τη Σπαρτάκ Μόσχας και στρέφεται στις μάχες με τους Ιβηρες (την ομάδα των Βλαχοδήμου και Σάμαρη) πλησιάζοντας όλο και πιο πολύ τον στόχο του «σεντονιού».

Το έργο αναμένεται ακόμα πιο δύσκολο, αφού η ομάδα της Λισαβόνας είναι πανίσχυρη. Ομως οι διαδοχικές προκρίσεις έχουν ανοίξει την όρεξη και έχουν προκαλέσει τεράστιο κύμα ευφορίας στις τάξεις του συλλόγου, με τον πρόεδρο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη να μην μπορεί να κρύψει την ικανοποίησή του.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι περάσαμε. Ειλικρινά, δεν το περίμενα. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί κυριαρχήσαμε. Μας έριξαν πολλή λάσπη μετά το πρώτο ματς και γι’ αυτό ήθελα να ταπεινώσουμε τη Σπαρτάκ στην έδρα της, στο γεμάτο της γήπεδο. Πήραν αυτό που άξιζαν μετά την άσχημη συμπεριφορά τους μετά το πρώτο ματς» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων» μετά την αναμέτρηση με τους Ρώσους.

Παράλληλα, η ΠΑΕ υποδέχθηκε την πρόκριση μέσω ανάρτησης στο Instagram τονίζοντας: «Κόντρα σε κάθε ατυχία, απέναντι σε κάθε αναποδιά, έτοιμοι για όποια πρόκληση. Οικογένεια στα καλά και τα άσχημα».

Στο ίδιο κλίμα και αρκετοί παίκτες της ομάδας, με τον αρχηγό του «Δικεφάλου του Βορρά» Αντελίνο Βιεϊρίνια να δίνει το έναυσμα, εν όψει Μπενφίκα. «Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και έχουμε δείξει μέχρι τώρα ότι είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα. Δεν φοβόμαστε κάποιον αντίπαλο» τόνισε ο Πορτογάλος άσος, προσθέτοντας: «Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε το όνειρο να μπούμε στους ομίλους».

Το ίδιο όνειρο έχει και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος πανηγύρισε την πρόκριση ακούγοντας σε νυχτερινή έξοδο στη Μόσχα τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ σχολίασε μέσω δημοσίευσης στα social media ότι «έμεινε ένα ακόμη βήμα», ενώ ταυτόχρονα προανήγγειλε τη μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ (είναι από χθες το βράδυ στη θεσσαλονίκη) αναρτώντας δύο φωτογραφίες του 32χρονου Σουηδού μέσου. Μάλιστα, σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, ο παίκτης έχει υπογράψει ήδη προσύμφωνο με τους Θεσσαλονικείς.

—-

Μαθήματα τακτικής από Λουτσέσκου στη μακρινή Μόσχα

Με… σπασμένα φρένα συνεχίζει την πορεία του ο ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Θεσσαλονικείς, καταθέτοντας ψυχή, απέσπασαν λευκή ισοπαλία (0-0) από τη Σπαρτάκ Μόσχας στην «Αρένα Ατκρίτιε» και, σε συνδυασμό με το υπέρ τους 3-2 στην Τούμπα, πήραν το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντίπαλός τους θα είναι η πορτογαλική Μπενφίκα (21/8 και 29/8), με στόχο μια θέση στα αστέρια. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν εξαιρετικός στην τακτική αντιμετώπιση του αγώνα, ωστόσο θα μπορούσε να πληρώσει ακριβά την αστοχία των παικτών του.

Αυτή ήταν που κρατούσε τη ρωσική ομάδα στο παιχνίδι της πρόκρισης, η οποία ουσιαστικά χάθηκε με την αποβολή του Λουίζ Αντριάνο (32′) για χτύπημα εκτός φάσης στον Κρέσπο.

Το μοναδικό διάστημα που ανησύχησαν οι «ασπρόμαυροι» ήταν το τελευταίο 20λεπτο, με την είσοδο του Χατσερίντι να τελειώνει οποιαδήποτε όνειρα των Ρώσων για «σεντόνι». Παρ’ όλα αυτά, όλα θα είχαν τελειώσει νωρίτερα, αν οι Πρίγιοβιτς και Πέλκας (εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης) ήταν πιο συγκεντρωμένοι και τυχεροί στην τελική προσπάθεια.

Διαιτητής: Ρούντι Μπουκέ (Γαλλία)

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ (Μάσιμο Καρέρα): Μαξιμένκο, Εσένκο, Ζιγκό, Ζίγκια, Κομπάροφ (76′ Μελχαρέχο), Γκλουσακόφ, Φερνάντο (62′ Σαμέντοφ), Ζόμπνιν, Τασάεφ (46′ Ζε Λουίς), Λουίς Αντριάνο, Πρόμες.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια (64′ Χατσερίντι), Μαουρίσιο, Κάνιας, Λημνιός, Ελ Καντουρί (46′ Ουάρντα), Πέλκας (79′ Σάκχοφ), Πρίγιοβιτς.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα